středa 17. července 2019

Mozaika deky

Dětské deky jsou vhodné do kočárků, postýlek i autosedaček. Lze je použít i jako přikrývky, zavinovačky nebo na hraní. Nabídka barev a provedení zaujme každou maminku.


Dětská deka je nezbytnou součástí výbavy každého miminka. Skladem Extra měkká deka z mikroflanelu.

Deka SABLO - Barevná mozaika 150x1cm. Certifikát se vztahuje na veškeré výrobky z mikrovlákna označené SLEEP WELL - deky , povlečení, prostěradla. Záměrně jsme zvolili testovací metody určené pro výrobky pro miminka a ověřili si tak naši kvalitu a zdravotní nezávadnost podle nejpřísnějších kritérií. Populárním trendem je mozaika na stěně nebo na podlaze v kuchyni nebo v koupelně. Složením mozaiky v malé místnosti ji opticky zvětšíte.


Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Deka je z jednej strany vyrobená z mäkkého na dotyk veľmi príjemného a teplého materiálu s obrázkom.

Mozaika na stěnu a podlahu. Druhá strana je vyrobená z čistej bavlny. Rozmery: cca 1x cm. Lze prát v pračce na 40°C, deky nežmolkují, jejich vzhled zůstává stejný. Velikost: 1x 2cm.


Materiál: 1 polyester - mikroflanel. Odstíny barev u fotografií zboží nemusí zcela odpovídat skutečnosti. Mohou se lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru. Tento design je vhodný do každého období a pro každou pohovku.


Sháníte zahradní nábytek na vaši zahradu, balkón či terasu? Zahradní židle, stoly, houpačky a spoustu dalšího seženete na e-shopu KIKA. Woven and stitchbon technical fabrics for tents, filtration, geotextiles and industrial applications, from cotton, linen, synthetic fibers and blends.


Also, fabrics for upholstery, workwear and blankets. English, Czech and German. Nové deky z mikroflanelu s potiskem. Z jednej strany je deka.

Hledáte dárek pro své blízké nebo dárek pro sebe pro tuto chladnou podzimní a zimní sezónu? Nezapomeňte zkontrolovat nabídku přikrývek, pletenců a přehozů k dispozici v našem obchodě. Nabízíme širokou škálu tkanin, barev, vzorů a velikostí. Každý si najde něco pro sebe! Pestrá nabídka povlečení, dekorací, spodního prádla, oblečení, kabelek, hraček a sportovních potřeb pro děti.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. V době volných heren si máte možnost vychutnat nejen výbornou kávičku, ale i něco dobrého na zub v příjemném prostředí, kde si i Vaše děti přijdou na své. Pro rodiče nejmenších ratolesti jsou samozřejmostí přebalovací pult, hrací deky a lehátka.


Větší dětičky se mohou těšit na velký prostor se spoustou hraček. Zde se nacházíte: Heureka. Hledáte kvalitní povlečení, které svými pestrými barvami oživí vaši ložnici?


Povlečení je vyrobeno z oblíbené bavlny, která je jemná a prodyšná. Je to přírodní materiál, který je vhodný jak pro alergiky, tak pro osoby s citlivou pokožkou a hlavně děti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky