úterý 16. července 2019

Multicooker pohlreich

Jádro tvoří nádoba, kterou se ohřívá na přesnou teplotu a způsobem podle zvoleného programu. Multicooker a receptů Zdeňka Pohlreicha — zimní partner blogu 13. Výhodou je 3D ohřev, který zaručuje rovnoměrnou přípravu. Známý kuchař v pěti dílech internetové cooking show představí recepty, které vysvětlují koncept chytrého vaření „na jedno tlačítko“.


Zapněte multicooker na funkci FRY. Na oleji 2- minuty opečte pokrájený pórek a celer, aby změkly, až zesklovatěly. Přisypte nastrouhanou oloupanou řepu a mrkev, přidejte na kostky nakrájené brambory a telecí maso.


Zdeněk Pohlreich připravuje rizoto na kvalitní pánvi, která dokonale vede teplo, což je u tohoto receptu důležité. Multi Cooker REDMOND SkyCooker CBD100S is the first world cooker with two bowls 27. Jednoho takového nám do redakce doporučil samotný Zdeněk Pohlreich.


Všechno navíc funguje automaticky, takže jen zmáčknete tlačítko příslušného programu a za půl hodinky. Disponuje taktéž funkcí odloženého startu a vaření si tak můžete naplánovat až s hodinovým předstihem, stejně tak dlouhou dobu dokáže udržet optimální teplotu pokrmu v hrnci a zachovat nutriční hodnoty. Co dělat v zimě jiného než dlouze a pomalu vařit? Multifunkční hrnec používá i známý kuchař Zdeněk Pohlreich v následujícím videu: Objem vnitřní nádoby. Záleží tedy pouze na vás, jaká velikost je pro vás nejlepší.


Hovorí Vám niečo meno Zdeněk Pohlreich ? Práve vďaka nemu, respektíve jeho víkendovým videám, ktoré natočil, som sa o multicookri dozvedela. Neverila som však, že je varenie v tomto inteligentnom hrnci také jednoduché ako to prezentuje on, až pokým som s ním nemala osobnú skúsenosť. Veď nie darmo sa vraví, človek uverí.


Spojuje tak v sobě vlastnosti obyčejné pánve, hrnce, elektrické trouby, pařáku i fritézy. Místo deseti hrnců a plně vybavené kuchyně, tak vystačíte s jediným přístrojem. Kulinárium - Zdeněk Pohlreich.


Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je. Paellu Zdeněk Pohlreich označuje za jakousi luxusní verzi italského rizota (recept na krémové italské rizoto s hříbky najdete zde). A u paelly stejně jako u rizota platí: když pochopíte základní princip - stačí mrknout na úvodní video - tohle jídlo si zamilujete. A začnete si užívat i jeho nejrůznější obměny.


Nejlepší model v testu, jehož velkou předností je vysoká univerzalita. Jeho tvar a relativně kompaktní rozměry jej předurčují k mnohým použitím nejen doma či na chatě podobně jako většinu ostatních. V receptu na svíčkovou na smetaně Pohlreich použil multicooker , tedy elektrický nerezový hrnec pro vaření. Poradíme si ale i bez něj.


Na pánvi rozehřejeme máslo a svíčkovou vcelku osmahneme ze všech stran. Tím se maso uzavře a zachová si svou šťavnatost uvnitř. Přidáme nakrájenou zeleninu. Někdy ho používám i na to, aby udržoval maso s omáčkou teplé, když mám hosty na několikachodové menu, protože už se nic nepřipaluje, neredukuje, zato můžete kdykoli, jak se to bude hodit, ihned podávat. Vyzkoušejte ověřené recepty kuchaře Zdeňka Pohlreicha.


Naučíte se uvařit oblíbená jídla české i zahraniční kuchyně. Ve videoreceptech Zdeňka Pohlreicha se dozvíte praktické tipy nejen na letní grilování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky