úterý 30. července 2019

Termoobal na lahve

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Odolný neoprenový termoobal s vynikajícími termoizolačními vlastnostmi. V zimě udrží nápoj teplý, v létě chladný a osvěžující. Má lepené švy, nízkou hmotnost, protiskluzové dno, praktickou karabinu na zavěšení (např. na batoh), snadno se otevírá nově zip téměř po celé délce obalu) a udržuje (běžným ručním praním).

Termo obaly na láhve - vyberte si online! Tommee Tippee termoobal na lahve , vhodný pro široké lahvičky Tommee Tippee C2N (až 340ml) a též pro ostatní lahvičky typu AVENT s max. Lehký a skladný, výborný na cesty i běžné procházky. Termoobaly na kojenecké lahve skladem.


Philips AVENT, Lovi, New Baby a dalších. Pomáhá udržovat teplotu tekutin či potravin, což výrazně zpomaluje proces vychladnutí. Pouzdro na dudlík ho pomáhá udržet vždy v čistém stavu. Díky své ergonomické konstrukci a uzavíracímu pásu je možné.


Nový inovovaný termoobal CABRIO reflex je opatřen zipem s všitou reflexní páskou.

TERMOOBAL - NOVÝ VYLEPŠENÝ OBAL s reflexním okrajem kolem zipu. Dodací lhůta do dnů. Lahve , termoobaly a hydrovaky na kempování výrobek výrobků v kategorii. Také chrání kojeneckou láhev proti rozbití nebo jinému poškození.


Z naši nabídky si určitě vyberete ten správný motiv pro Vaše miminko. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Lahev na pití, která se neokouká.


Nyní k dispozici verzí. Mám termoobal z DM drogerie a také je to v celku na nic Nedá se říct, že by to vydrželo teplé. Asi budu opět nosit nerez termosku a přilévat horkou vodu, jak už tu někdo psal.


Jinak jsem i viděla přímo termolahev se savičkou, ale to už kupovat nebudu. Oceníte je v horkém létě na chladivé smoothie i na podzim, když si do lahvičky dáváte čaj. Obal doporučujeme také jako ochranu samotné lahvičky. Obal sedí na lahve EQUA o objemu l. Velice pěkné, zachovalé.


Vyrobeno ze snadno omyvatelných materiálů. Vhodné zejména pro lahve Avent. Hodnocení produktu:.

Neoprenový termoobal na hokejovou láhev s obsahem litr. Co termoobal na láhev dokáže? Zpomalí zchladnutí nebo zteplání obsahu vaší lahvičky a chrání ji proti poškození. Hodí se na výlet, do města, do práce nebo na sport.


I obal může mít svůj styl. Pomůžeme vám doladit váš vlastní osobitý a designový termoobal. Precizní ruční výroba zaručuje vysokou kvalitu našich produktů. Vzhledem k situaci ohledně Covid-neposíláme momentálně žádné zásilky až do odvolání. Vrátit se zpět do obchodu Přihlášení k vašemu účtu.


Materiál: kvalitní neopren. NOVINKA - tento inovovaný termoobal je opatřen zipem s všitou reflexní páskou. Slouží pro uchování nápoje ve Vaší Zdravé lahvi v optimální teplotě pro.


Chicco termoobal na kojeneckou láhev. Jané termomiska na dětskou stravu Baby Food.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky