úterý 16. července 2019

Lis na ovoce bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození.


Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Kontakt pouze telefonický.

Drtič je 1x použitý, lis 3x použitý. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kupujte výhodně a levně.


Bazar online, inzerce zdarma. Náš e-shop nabízí široký výběr lisů na ovoce , drtičů na ovoce a příslušenství, které je zapotřebí pro výrobu kvalitní ovocné šťávy. Již více než let se zabýváme prodejem moštovačů a díky tomu vám můžeme poskytnout cenné rady a odpovědi na vaše otázky.

Přístřešek se nechá jednoduše zakrýt proti povětrnostním vlivům. Včetně nařezaného dřeva - mprken o délce cm. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy.


U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky.


Rámové moštovače na ovoce – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l. Hydraulické moštovače na ovoce – nejúčinnější a nejpohodlnější lisování ovoce , které naleznete v naší nabídce, určené pro velké množství jablek. Objemy lisů jsou od 12l do 70l. Dům a zahrada - Prodam lis bazar. Lis se skládá z pevného stabilního rámu, kolébky a odnímatelného perforovaného koše s víkem.


Kolébku lze v rámu vyklopit a ve vyklopené poloze zajistit. Díky tomu lze koš po lisování velmi snadno vyprázdnit. Aby do moštu nepronikaly kousky lisovaného ovoce , vkládá se do koše filtrační vak. Elektro - Lis ovoce bazar.


Vybírejte z inzerátů.

Za pomocí našich lisů na ovoce si vyrobte skvělý domácí mošt nebo ovocnou šťávu plnou vitamínů. Upozornění vzhledem k situaci ohledně koronovairu COVID-19: Při převzetí balíku na dobírku, lze platit pouze platební kartou u přepravce. Tento snadno ovladatelný lis na ovoce a víno vám umožní bez námahy lisovat vlastní ovocné mošty na víno a cider!


Výborně se hodí na hrozny, jablka i mnoho dalšího! Náš lis kombinuje to nejlepší z moderních materiálů se starými světovými tradicemi a může jej snadno ovládat jediná osoba. Antikorová nádoba na L. Porovnání cen lis na ovoce bazar , srovnání cen lis na ovoce bazar na portálu HLEDEJCENY. ETA Lis na ovoce ke kuch. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva.


Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Pak neváhejte zaregistrovat Vaši e-mailovou adresu a potvrdit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky