čtvrtek 18. července 2019

Stolové desky venkovní

Stolové desky pro venkovní použití. Požadavky na zahradní stolové desky pro venkovní použití jsou náročnější než na desky pro vnitřní použití. Jaké stolové desky máme v nabídce? Nejoblíbenější jsou samozřejmě čtvercové desky , které se skvěle hodí na vnitřní i venkovní použití.


Vyberte si z široké nabídky rozměrů a nezapomeňte také na dekor.

Venkovní stolové desky. Kamenný stůl se stane jedinečným doplňkem vašeho venkovního posezení. Při výběru nábytku na terasu nebo pod pergolu vsaďte na kamenné desky na stůl, které umístíte na jakoukoliv pevnou nosnou konstrukci. Dýhované stolové desky od LINO DESIGN, prvotřídní kvalita a výborná cena. Kulaté stolové desky jsou náročnější prostor, než obdélníkové nebo čtvercové stolové desky , které vyžadují méně místa a lze je přisunout ke zdi.


Dále je při výběru stolové desky třeba zvážit, kolik lidí u stolu chcete usadit, a k čemu stůl budete primárně využívat. Vytvořte si stůl podle vlastní chuti.

Kombinujte si stolové desky nebo nohy ke stolu podle libosti a získejte tak originální kousek, u kterého se vám bude pracovat či studovat ještě lépe. V naší nabídce naleznete stolové desky vhodné do interiéru i exteriéru. Základem každého stolu je kvalitní stolová deska. Nabízíme kvalitní stolové desky pro restaurace a kavárny. U nás si můžete vybrat z širokého sortimentu stolových desek z různých materiálů.


Stolní desky Mít na výběr je úžasné – i když sháníte stolní desku. Proto jich máme tolik z masivního dřeva, tvrzeného skla i dalších materiálů s různými povrchovými úpravami a rozměry. Obecně platí, že dřevěné stolové desky jsou pro venkovní použití méně vhodné, jelikož dřevo vlivem vlhkosti a změn teplot pracuje, mění tvar a vzhled. Důležitá je také zvolená barevnost stolových desek, jelikož zejména desky tmavé barvy se mohou na přímém sluníčku v létě více zahřát a pálit.


Vnitřní stolové desky. Chtěli byste svůj interiér doplnit zajímavým kusem nábytku, který se stane srdcem vašeho bydlení? Rakouská společnost Topalit patří mezi špičku v segmentu výroby stolových desek vhodných pro venkovní použití. Veškerá výroba probíhá ve vlastním závodě v Rakousku a kvalita je důsledně kontrolována v průběhu celého výrobního procesu.


Díky tomu jsou výsledkem velmi kompaktní. Interiérové a venkovní stolové desky Topalit jsou tvarově laminované desky lisované do forem. Díky své odolnosti proti povětrnostním vlivům nacházejí využití jak v interiéru, tak na zahradách.

Zobrazené barvy nemusejí přesně odpovídat reálnému odstínu. Teakové stolové desky na venkovní stoly nabízíme v mnoha rozměrech a tvarech. Velká část modelů je vhodná pro venkovní použití a najde tak uplatnění na terase, na balkóně, na zahradě či u bazénu.


Topalit stolové desky mono dekory od LINO DESIGN, prvotřídní kvalita a výborná cena. Naše stolové desky budou skvělé v každé restauraci nebo kavárně. Ke stolovým deskám 70x70cm a větším doporučujeme koupit kovový rám (15€ bez DPH), který zabrání deformaci stolové desky.


Bez dokoupení tohoto rámu nebude v případě ohnutí stolové desky uznána reklamace! Necháte se inspirovat našimi produkty, nebo vyrobíme stůl na. Okenní parapety, balóny, terasové podlahy, zástěny a ploty, fasády, stolové desky.


Fotogalerie, prospekty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky