pátek 12. července 2019

Leatherman náramek

Výhradní distributor multitoolů Leatherman do České republiky a na Slovensko. Tento velmi šikovný náramek ukrývá mnoho užitečných funkcí. Od šroubováku, klíče, otvírák na láhve až po hodinky. Tolik funkcí, že Švýcarský armádní.


Tentokrát už nebudete mít nářadí vždy po ruce, ale přímo NA ruce. Stylový náramek vypadá na první pohled jako pouhá masivní ozdoba z nerezové oceli. Ve skutečnosti se v působivém módním doplňku skrývá důmyslná sada téměř třiceti praktických nástrojů.


Tim Leatherman founded the company on a few simple, but fundamental principles: manufacture the highest quality products that deliver excellent value to the consumer, while providing goo living-wage jobs to the local workforce. Připravte se na smršť funkcí schovaných v tomto produktu. Vyberte si z nabídky kvalitních multitoolů Leatherman ten, který vám bude vyhovovat nejvíce. Zavírací nože Leatherman Crater, Crater cs ostřím jako břitva a zárukou let. Každý správný muž má mít nůž Leatherman.


Leatherman náramek

Vyšperkujte si své multitooly Leatherman širokou sadou příslušenství - adaptéry na bity, Bit Kit, pouzdra a klipy na opasek. We stock a full range of Accessories from Bit Kits to Bit Drivers. Když se mi náramek Tread v elegantním černém obalu dostává do ruky, jako první mě napadne, že to je chlapská záležitost. A to i přes všechny moje pokrokové názory, které s oblibou uvádím do praxe při vlastnoručních opravách auta, výměnách elektrických vypínačů a pokusném rozebírání porouchaných domácích spotřebičů.


Nyní nově uzpůsobený evropské metrické soustavě. Náramek je možné přizpůsobit šíři vaší ruky jednoduchým odmontováním jednoho z bloků. Leatherman na své výrobky poskytuje 25letou záruku, což dokládá kvalitu výrobků této značky. Kromě přesného švýcarského strojku, který zajišťuje přesný čas, nabízí také nástrojů a nářadí.


Tread Tempo je tak ideálním společníkem do domácnosti, na chatu, ale i do přírody. Leatherman Tread Tempo Black je špičkový multitool kombinovaný s hodinkami. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Multitool Leatherman skladem umíme doručit už v den objednávky! Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Multitool. Victorinox, Leatherman , SWIZA a dalších. Ultra lehký multifunkční náramek s téměř třiceti nástroji z nerezové oceli. Výrobce Leatherman se do takových úvah pustil a výsledek překonal veškerá očekávání.


Na vaše zápěstí se vejde celkem nástrojů a ještě to vypadá velice pěkně. Kompletní informace o produktech značky Leatherman - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Personalise with laser engraving.


Free gift on selected Leatherman. View our engraving gallery. Predstavte si svet, kde by mohol jednoduchý dizajnový náramok plniť funkciu celej debny s náradím. Stylový vzhled a téměř nástrojů ocení každý praktický muž, který chce mít své nářadí neustále při sobě. Kdo říká, že nářadí nemůže být cool?


Nejoblíbenější klasika Leatherman WAVE je dlouhodobě nejprodávanějším multitoolem své kategorie. Vděčí za to především své univerzálnosti: v sedmnácti nástrojích naleznete vše, co můžete potřebovat v domácnosti, na zahradě, či při delším výletu. Nově přizpůsobený na metrický systém.


Jednoduchým vyjmutím můžete obměňovat nástroje , které budete nosit na ruce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky