středa 3. července 2019

Šalovací desky prodej

Některé desky jsou prasklé ale těch je jen pár. Zbytek je ok, vyšalovali jsme s nim zaklady pro celý dům, viz foto. Výroba a prodej : betonové zboží – stropní desky a překlady, skruže, uliční vpustě,. Výroba betonových stavebních prvků – šalovací tvárnice, betonové stropy, skruže.


Jelikož jsme před pár dny dodělali naše veledílo – základovou desku , chtělo. Prodej a servis použitého i nového systémového bednění PERI, DOKA, ULMA,.

Systémové bednění, prodej bednění, nosníky, stojky, bednící desky , stěnové. OBLASTI POUŽITÍ vícenásobně použitelné šalovací desky pohledové bednění se strukturou např. Počet použití je referenční hodnota a není závazná. Prodám cca kostek leseni layher.


Na pronajem mam i haki lešení a stavebni stojky. Salovaci stojka stojky na prodej od 330kc. Taky mam na prodej bednici desky třívrstvé 21mm.


Pokud si chcete udělat novou podlahu nebo si postavit příčku, tak se podívejte na naši nabídku stavebního dřeva.

Dále provozujeme čerpací stanici s automyčkou, prodej pevných a tuhých paliv, prodej šterků a písků, plnění PB lahví a autodopravu. Provozováno na ABRA eSHOP s podporou informačních systémů ABRA. Každá kostka obsahujeRam 2xPodlazka 2xDiagonale 1xZábradlí 1xLeseni muzu i pujcit ,jedná kostka 30kc. Nabízíme k prodeji kvalitní foliovaná překližka šalovací. Stavební překližka se používá pro stavbu bednění železobetonových konstrukcí.


Vyberte si řezačku v našem eshopu. Kazety do minerálního podhledu Kazeta Sonar Activity 600x6hrana VT, síla kazety 40mm (akustické a izolační vlastnosti) v balení 8m2. Vítáme Vás na stránkách naší společnosti.


Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. OSB desky , překližky, palubky - Maph s. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr.


Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí. Jiné profily a speciální odlitky lze dohodnout.


Vodovzdorné šalovací překližky – inzerce, koupím Vodovzdorné šalovací překližky – inzerce, koupím Koupím. Bohužel to není jen fenomén číny, ale i. Nebyl by vhodný jiný materiál např.

Ano, dělají se ty šalovací desky – tam je cena cca. Vícero rozměru výška cca délka 2-m. Překližka foliovaná vodovzdorná 21mm topol šalovac.


Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky