úterý 30. července 2019

Mlynek na chilli papricky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vynikající pro snadné dochucování pokrmů čerstvě mletými chilli papričkami. Vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli.

Abyste se nemuseli namáhat s jejich drcením v klasickém hmoždíři, využijte mlýnek Tescoma Virgo. V katalogu nemáme podrobnější informace o mlynek na chilli papricky. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


S kvalitním mlecím mechanismem z nerezavějící oceli a víčkem pro zachytávání zbytků koření.

Pokud milujete čerstvě namleté chilli , Microplane mlýnek na sušené koření je pro vás ideálním společníkem. Design samotného mlýnku je navržen šéfkuchaři, ale při výrobě vzal Microplane v ohled i potřeby domácích kuchařů. Jednoduchá obsluha mlýnku spočívá. Vynikajúci na dochucovanie pokrmov čerstvo mletými sušenými chilli papričkami.


S kvalitným mlecím mechanizmom z nehrdzavejúcej ocele a viečkom na zachytávanie zvyškov korenia. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Elektricky mlynek na chilli papricky produkt ů. Transparentní mlýnky VIRGO na pepř, sůl a chilli jsou rozlišeny barvou mlecího mechanismu: černá pro pepř, bílá pro sůl a červená pro chilli papričky. Tento mlýnek je koncipován speciálně na sušené chilli , speciální mlecí mechanismus totiž rozemele i olejnatá semínka.


Mlynček na chilli OLERON Peugeot v stručnosti: Špeciálny mlecí mechanizmus vyvinutý výhradne na sušené chilli papričky Z kvalitného bukového dreva a akrylu Mlecí mechanizmus s nastaviteľnou hrubosťou mletia Vyrobené vo Francúzsku Dodáva sa naplnený Predĺžená záruka rokov na telo mlynčeka Na mlecí mechanizmus záruka doživotná Mlynček OLERON je elegantným doplnkom. Máte rádi, když si můžete připravit jídlo podle svých představ. Je důležité vybrat ty správné papričky a ten správný strojek, aby bylo vše stoprocentní. Chilli papričky se také snadno mrazí.


Semínka chilli můžete sušit stejně, jako celé papričky. Mlýnky na chilli papričky.

Pak je nasypejte do mlýnku na pepř nebo rozdrťte v hmoždíři a používejte k ochucení jídel podobně, jako používáte chilli koření. Při sušení papriček si nechávejte otevřené dveře, aby mohl proudit vzduch. Jeho tvar to očividně dává najevo.


Má speciální nůž, který je určen výhradně pro optimální krájení sušených chilli. Brutálně ostré struhadlo dle standartu Microplane dokonale nastrouhá vložené sušené papričky. Víčko pro zachytávání zbytků koření. Opatřeno prvotřídním keramickým mlecím mechanismem.


Výrobce poskytuje tří-letou záruku. Nádobku ve vzhledu kvalitního skla je možné mýt v myčce, všechny ostatní díly se čistí otřením vlhkým hadříkem. K mlýnku na chilli patří víčko i praktický stojánek, takže se hodí i na uchovávání chilli papriček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky