úterý 16. července 2019

Ušní svíce

Moje stránky jsou specializovány na ušní svíce a jejich použití především u dětí. Připraven je pro Vás podrobný fotonávod a veškeré informace, jak svíce používat. Zároveň si je můžete zakoupit v e-shopu. Jak již název napovídá ušní svíce slouží především k léčení uší a to zejména k léčení zánětů.


Používám je už deset let a pokaždé, když mi hučí v uších po tom, co jsem si byla zaplavat, nebo když mám v uších písek, což se mi při plavání v moři stává, mi svíčky pomohou. V průběhu hoření tělové i ušní svíce vzniká ohořelý knot, který podle potřeby odebírejte pinzetou a haste v misce s vodou.

Ušní svíce jemně jakoby našroubujte do ucha tak, aby vás to nebolelo. Plamínek je stálý a při dodržení návodu ze svíčky nekape vosk a nic z ní neodpadává. Léčbu dlouhodobých onemocnění lze podpořit opakovaným používáním ušních svíček, jejich přínos pro celý organismus je zejména v detoxikaci a stimulaci toku lymfy. Tělové svíce a ušní svíce již od 2Kč. Ruční výroba z přírodních materiálů.


Používání tělové svíce v té nejjednodušší a přírodní formě je návratem k historicky původní metodě. UŠNÍ A TĚLOVÉ SVÍCE VYRÁBÍME JIŽ LET. Na vývoji všech tělových a ušních svící jsme pracovali přes let společně s dalšími kolegy z ČR i ze zahraničí.


Ručně vyrobené kvalitní ušní svíce ze 1 včelího vosku a kurkumy.

Používáním ušní svíce podpoříte a zaktivujete celé fyzické tělo skrze uši. Zakládám výrobu na kvalitě. Dodržte správnou aplikaci svíce , zaručíte její maximální účinek a nejlepší výsledek. Podrobný návod k použití ušních svící Krok 1. Auris ušní svíce jsou vyráběné ručně z přírodní tkaniny, která je napuštěná včelím voskem, parafínem a kvalitním levandulovým olejem s osvědčeným pozitivním vlivem na pokožku ucha.


Značku CE ovšem většinou výrobci tisknou sami. Ačkoliv jsou v USA ušní svíčky běžně k dostání, jejich prodej a import s medicínskými tvrzeními jsou ilegální. Je účinná při problémech se sluchem, rýmě, při dlouhotrvajících bolestech hlavy a psychické nepohodě. Svíce podporují přirozené regenerační procesy organismu. Bolesti hlavy Spousta mých dospělých klientek si ušní svíce velmi oblíbila jako léčebný prostředek na bolest hlavy.


Svíce jako taková totiž ošetřuje vždy širší okruh, udává se, že až pět centimetrů a vzhledem k tomu, že ucho je úzce propojeno s rovnovážným ústrojím (viz. anatomie ucha), má použití ušní svíce velký vliv i na celou oblast hlavy. Dále jsou tu svíce obohacené aromaterapií za použití rozmanitých aromatických olejů, které se obvykle nanášejí na spodní část svíce těsně před její aplikací. Ušní i tělové svíce opravdu fungují,znám velie dobré stránky,kde jsou svíce na prodej a jsou opravdu dobré. Tento článek nemusí být tedy nutně pravdivý Zobrazit celé vlákno Skok na další nový názor. K navigaci lze použít i kláves.


Svíce nedoporučují odborníci ani kmen z reklamy. Užší trubicí se strčí do ucha a širší se zapálí. Svým tvarem a teplem mají vyvolat tzv.

Některé z dopravních prostředků nám však občas způsobí menší zdravotní nepohodlí, jako jsou oteklé lýtka či zalehnuté uši. Tělové, čakrové a ušní svíce - svíce s biodynamikou včelstev. Jednoduchá léčivá,přírodní metoda. Díky ušním svícím jsem odstranila zaněty a bolesti uší u svých dětí. Svíce jsou bez parafínu a jiných chemickách látek, ze 1 bavlněneho plátna.


Na ORL mi pak vynadali, že to nadělá víc škody než užitku. Takže to řeším tak, že jdu jednou ročně na ORL na propláchnutí a vyčištění uší a jinak nedělám nic. Ušní a XXL svíce vyrábím dle dohody. Ušní svíčky jsou vyráběny ručně z pásku čisté bavlny, včelího vosku a kurkumy. Právě včelí vosk má schopnost zmírnit zánět, jeho složení prodlužuje čas hoření a zvyšuje účinnost svící.


Zakoupili jste ušní svíce ? Už jste je i vyzkoušeli, ale stále máte pocit, že při aplikaci v něčem děláte chybu? Máte pocit, že nefungují? Nabízím podrobný popis, abyste zvýšili jejich funkci na maximum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky