úterý 16. července 2019

Masážní přístroje do vany

Masážní podložka do vany. PR-C05 má dva vestavěné vibrační motory na bocích přístroje zabezpečující relaxaci. Relaxaci ještě umocní možnost použití aromatických přísad a možnost nastavení intenzity bublinek. Perličková lázeň do vany s dálkovým ovládáním.


Přístroje na morkou masáž ( masážní lázeň) a přístroje , které zvládají suchou i mokrou masáž, mají podobu vaničky, do které umístíte svá chodidla.

Relaxační perličková podložka do vany , jejíž součástí je dálkové ovládání. Hydromasážní vany jsou dodávány vč. Má funkci automatického vypnutí po minutách.


Její předností je možnost použití aromatických olejů. Naše masážní vany používají dva druhy masáží: Vodní masáž - pomocí čerpadla je voda vháněna do masážních trysek umístěných po obvodu vany. Tento typ vodní masáže zlepšuje krevní oběh, uvolňuje svaly.


Je doporučena pro osoby s respiračními chorobami, zmírňuje revmatické bolesti páteře. Zažijte luxusní relaxační koupel s perličkovou podložkou do vany Medisana BBS, jejíž součástí je dálkové ovládání.

Všechny masážní přístroje Vám zaručí dokonalý relax v pohodlí Vašeho domova. Přenosná masážní perličková podložka Lanaform Aqua Relax poskytuje pocit uvolnění díky vodní masáži těla. A to vše za pouhých několik málo minut v domácím prostředí.


Podložku je možné připevnit pomocí přísavek do jakékoliv vany. Popis: Nabízím málo používaný masážní a ionizační přístroj do vany. Samotný přístroj je u vany propojený plat. Elektro výrobky v našem obchodu splňují veškeré předepsané normy.


Zboží od nás je kvalitní a pro Vaší domácnost a peněženku dostupné. Vyhřívací boty a dečky, nebo masážní přístroje pro konkrétní části těla najdete v naší nabídce. V e-shopu Kupsitohned vše skladem a levně.


Celý den jsou naše nohy a tělo zatěžovány. S perličkovou podložkou do vany si příjemně odpočinete a uvolníte tělo. Podložka se snadno ovládá a instalace je také velice snadná. Do koupele si můžete přidat vonné esence či pěnu a už Vám nic nechybí k tomu, aby jste si užily Vaši koupel s perličkovou podložkou.


Pokud tuto hranici překročíte, bude voda všude okolo vany. Medisana BBS je vysoce účinným prostředkem pro dokonalé uvolnění svalstva a stimulaci krevního oběhu. Protiskluzová měkká rohož vytváří bublinkovou koupel, která vaši koupelnu promění v relaxační lázně.

Dopřejte si masáž z pohodlí domova. Konec utrácení za vířivky a maséry. Vyberte si kvalitní masážní podložku do vany. Pakliže upřednostňujete masáž nohou, rozhodně stojí za to si pořídit masážní lázeň s pedikúrou. Pokud tedy používáte do masážní vany na nohy různé přísady a nevadí vám, že tato masážní vana nemá LCD displej a časovač, tak je dobře srovnatelná s FB 50.


Chceme Vás informovat že z důvodu covid-není možné přijímat u přepravců hotovost. Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit. Medisana MBH je vysoce účinným prostředkem pro dokonalé uvolnění svalstva a stimulaci krevního oběhu.


Zvolte si hydromasážní systém do Vaší vany. Milujete dlouhé koupele, ale chtěli byste si je něčím trošku ozvláštnit? Pak jsou masážní vany navrženy přímo pro vás!


Z nabídky je možné vybírat vany s airmasáží (nebo-li perličkou), která obohacuje vodu ve vaně malými vzduchovými bublinkami či s hydromasážní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky