středa 31. července 2019

Měděné nádobí na indukci

Měděné nádobí na indukci

Luxusní měděné nádobí Mauviel nyní i na indukci ! Nádobí , které milují šéfkuchaři. Na údržbu náročné měděné nádobí. Hlavní záporem měděného nádobí je jeho údržba. Měď je vynikajícím vodičem tepla. Tradiční francouzská značka de Buyer přivedla na trh světovou novinku - exkluzivní měděné nádobí vhodné i na indukci.


Měděné nádobí na indukci

Přitom nádobí vyrobené z mědi či hliníkových slitin má mnohem lepší tepelné vlastnosti než nádobí vyrobené z oceli. Proto se nádobí na indukci vyrábí nejčastěji se „sendvičovým“ dnem tvořeným vrstvami nerezové oceli, mezi které je vložena deska z běžné oceli. Případně se kombinuje ocel a hliník.


Je odolná, rovnoměrně se zahřívá, dobře udržuje teplo a na indukci funguje výborně. Z litiny je jak masivní nádobí , většinou povrchově opatřené keramikou, tak tenkostěnné nádobí se smaltovaným povrchem. Například měděné nádobí Reserve, které dodává firma Dommo, tvoří čtyři vrstvy – vnější měděná „pro nádherný vzhled a vysoký lesk“, po ní následuje vrstva nerezové oceli, hliníková vložka, která vede teplo po celém povrchu nádobí , a na ni navazuje vnitřní nerezová vrstva.


Jak mám vybrat nádobí , které bude dobře fungovat na mém indukčním sporáku? Zaznamenejte si rozměry indukční plotýnky nebo varných zón na desce a vezměte si je sebou na nákup nádobí. Mějte na paměti, že indukční plotýnka či zóna musí mít menší průměr než je průměr hrnce či pánev. Zásadní problém však je, že měď není magnetická, takže na indukčním sporáku vůbec nefunguje. Běžný měděný hrnec zůstane jednoduše studený i při plném výkonu.


Nyní však do české republiky přichází výsledek moderních technologií a dlouholetého vývoje - měděné nádobí na indukci ! Jak poznám, které nádobí je vhodné na indukci ? Indukční vaření vyžaduje nádobí se speciálním feromagnetickým dnem. Pokud však magnet nedrží. Toho je na trhu stále větší výběr v mnoha designech i materiálech.


Vaření na indukční desce přináší úsporu, rychlost a bezpečnost. Vyrábějí se i smaltované hrnce či tlakové hrnce na indukci , při vaření. Kuchaři na celém světě používají měděné náčiní na vytvoření kulinářského umě.


Hrnce, pánve a sady nádobí z prvotřídních materiálů. Vhodné i na indukci a vše skladem. Titanové nádobí má výborné tepelné vlastnosti, díky kterým dochází k rychlé přípravě pokrmů.


Měděné nádobí na indukci

Hrnce, nádobí na indukci Hrnce vysoké Hrnce střední Kastroly Tlakové hrnce Hrnce Silver Hrnce měděné Kuchyňské náčiní Cedníky Jehly na špíz Kráječe na vajíčka Kuchyňské nože Kuchyňské nůžky Kuchyňské stěrky Lisy na česnek. Měděné nádobí ozdobí svým jedinečným vzhledem každou kuchyni. Při vaření vyniká skvělou tepelnou vodivostí. Potřebujete nové hrnce, které se budou hodit na indukci ? Zatímco v případě ostatních typů sporáků lze použít téměř jakékoli nádobí , při vaření na indukci je třeba volit nádobí pečlivě. Některé druhy se hodí i na indukci , pokud si ale chcete být jisti, pečlivě prostudujte informace uvedené u konkrétního kousku, nebo se rovnou zeptejte prodejce.


Sady nádobí na indukci jsou mezi kuchaři velmi oblíbené. Měděné pekáče snesou jakoukoli teplotu a pečení. Obsahují několik kastrolů, pánví i hrnců různých velikostí, s kterými si poradí každá indukční deska. Deska totiž ohřívá jen takovou plochu, jakou na ní nádobí zabere. A tak nevynakládá energii na ohřev prostoru kolem hrnce a tím výrazně spoří energii.


Měděné nádobí na indukci

Ihned k odeslání nejluxusnější měděné nádobí na trhu vhodné pro všechny druhy ohřevů. Velké hrnce a kastroly na indukci Velké smaltované hrnce. Poznáte je snadno - stačí na dno přiložit malý magnet.


I tyto indukční pánve nabízíme v mnoha různých provedeních. V nabídce máme kvalitní pánve na indukci od prověřených výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky