čtvrtek 11. července 2019

Latka na uterky

Latka na uterky

Z důvodu zvýšení dopravného ze strany PPL jsme byli nuceni zavést hranici 50- Kč pro minimální nákup. Nákup v nižší hodnotě nelze v současné době provést. Vo vlastnej tkáčovni na Vysočine pre vás vyrábame tradičné bavlnené utierky zo 1 bavlny.


S prekrásnym tradičným vzorom v rôznych farbách tak, aby presne sadli do vašej kuchyne. Vyrobené v ČR, 1 Marlen. Lněná látka praním přirozeně měkne a zvyšuje se její savost. Po třech, čtyřech vypráních sají lněné utěrky mnohem lépe vodu, než utěrky z bavlny.


Voda se navíc z lněných utěrek rychle odpařuje a díky tomu jsou rychle znovu k použití. Oproti bavlně nezanechávají lněné utěrky na nádobí zbytky chloupků. Kč za metr (od 20m) a od Kč za metr (od role m.). Měkká tkanina s plastickým geometrickým povrchem.


Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání newsletterů. Volbu správné podšívky či výplně není radno podcenit, může celý váš projekt dovést k dokonalosti. U nás naleznete příjemné podšívky vhodné do všech typů oděvů či doplňků a velký výběr výplní a výztuh na patchwork i jinou tvorbu. Vážení zákazníci, provoz e-shopu je beze změn - objednávky přijímáme a odesíláme. Prosíme o trpělivost, objednávek je opravdu mnoho, vše se snažíme odeslat co nejdříve.


Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Utěrka – věrný pomocník každé hospodyňky v domácnosti. Při jejich výběru se dbá nejen na kvalitní materiál ale i na vzhled.


Utěrky vyrábíme z prvotřídní 1 bavlny či bambusového vlákna. Oba typy látky jsou savé, dobře schnou a jsou příjemné na dotek. V nabídce máme tradiční modré, žluté, červené. K výrobe je používaná 1 prírodná bavlnená látka DE LUXE - PRÉMIUM splňujúca medzinárodny certifikát kvality OKO-TEX. Jsme tu pro Vás osobně Přihlaste se nyní a získejte poukaz v hodnotě 1Kč.


Bavlněné utěrky do každé kuchyně či kulinářskou akci. Vysoká kvalita, díky kvalitní bavlně a také tradičním zpracováním bavlny. Na výběr jsou klasické vzory s káro, ale také nové moderní drobné kostky. Zároveň souhlasím s pravidly a podmínkami odběru newsletteru.


Utierky, Dekoračné bavlnené utierky a rukavice pre domácnosť. Praktické a zároveň dekoračné utierky v rôznych farbách a vzoroch skrášli Vašu kuchyňu. Souhlas je možné kdykoli zrušit. V ponuke nájdete nádherne savé a mäkké utierky z bavlny, hladké, so štruktúrou froté a vafle.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky