středa 31. července 2019

Malé pračky s horním plněním

Kategorie praček s horním plněním samozřejmě není jedinou hodně hledanou podskupinou těchto domácích pomocníků. Malé pračky samozřejmě nemohou vyhovovat úplně všem. K dispozici jsou však pračky se sušičkou s horním plněním , těch na trhu několik kousků najít lze. Jejich hlavní výhodou je právě zmíněná úspora místa, ale nesou s sebou také řadu nevýhod.


Sušičky plněné horem bývají energeticky daleko náročnější. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Pračky s horním plněním – vkládací otvor a dvířka jsou umístěna shora. Je to pohodlnější, protože se nemusíte tolik ohýbat, a prostorově úspornější , ale otvor bývá většinou menší než u praček s předním plněním , navíc prostor nad pračkou už nijak nevyužijete. Nejlepší pračky s předním plněním.


Nejběžnějším typem pračky jsou ty plněné zepředu, jejichž nabídka je rovněž nejširší. Oproti těm s horním plněním sice zabírají více místa, ale mají větší vkládací otvor a jejich horní hranu lze využít pro odkládání věcí nebo umístění sušičky. Pozitivum těchto pomocníků není pouze v šetření místa, ale zároveň i možnosti pohodlnějšího plnění shora, které vás ušetří namáhavého ohýbání.


Nabízíme pračky s horním plněním kvalitně a levně! Vybírejte pračky s horním plněním od výrobců, jako jsou Whirpool, Candy, Indesit, AEG. Průměrná pračka s horním plněním vás vyjde od cca pěti a půl tisíce do nějakých pětadvaceti tisíc, pokud hledáte nějakou s novými technologiemi. V rámci těchto modelů máte k dispozici i pračky s manuální volbou teploty nebo programu.


Toto je nutné provádět z důvodu usazování vodních kalů v hadicích pračky a následně pak pračka a samotné prádlo zapáchají. Pračky Miele ( s předním a horním plněním ) zajistí dokonale čisté prádlo při minimální spotřebě energie. Všechny podrobnosti o výrobcích naleznete zde! Jsou ideální do malých koupelen, kde je potřeba počítat s každým centimetrem.


Před koupí je důležité, pečlivě změřit prostor, do kterého má pračky přijít. Máte malou koupelnu, ve které hraje roli každý centimetr? Pak zvolte pračku s horním plněním.


Pro otevření víka a pohodlnou obsluhu sice potřebuje volný prostor nad sebou, je ale užší než pračky s předním plněním. Máte-li doma omezený prostor, pravděpodobně sáhnete po některé z praček plněných shora. Ty kromě úspory místa poskytují pohodlnější obsluhu, neboť se u nich nemusíte tolik ohýbat.


Máte doma málo místa, ale i přesto se vám líbí pračky s předním plněním ? Svými rozměry vás jistě mile překvapí. Pračku s horním plněním můžete zakoupit s prodlouženou zárukou zdarma např. Jejich předností je především skladnost, jsou úzké a nepotřebují kolem sebe mnoho prostoru. Způsob plnění ocení také ti, kteří se neradi ohýbají, protože u vrchem plněné pračky to není třeba. S čím při výběru pračky začít.


Před nákupem nové pračky byste si měli položit několik otázek. Jednou z prvních jistě bude, zda si vybrat pračku s vrchním nebo předním plněním. Způsob plnění nevypovídá o kvalitě pračky , jde spíše o prostor, ve kterém bude pračka umístěna, a také záleží na zvycích v. Nejkompaktnější jsou pračky s horním plněním , které jsou skromné především na šířku – ta se pohybuje obvykle okolo cm.


Potřebují ale více místa do hloubky (až cm). Tyto pračky se hodí do stísněných prostor, kde není místo na boční otevírání. Nyní už nemusíte dělat kompromisy, když vám chybí prostor.


Pračky s vrchním plněním od AEG nabízejí široký výběr funkcí pro péči o prádlo. Stačí si jen vybrat takovou, která splňuje vaše potřeby. Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky.


Je sice širší než pračka s horním plněním , na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky