čtvrtek 11. července 2019

Led osvětlení skleněných polic

Skleněné police nasvětlené LED diodami, Vám na přání vyrobíme: V délce až do 2cm. S barvou LED dio dle Vašeho zadání (bílá studená a teplá, červená, modrá atd.) Police se vyrábí, až dle požadavku zákazníka. Z BEZPEČNOSTNÍCH DŮVODŮ ZASÍLÁNO : POLICE - BALÍK , POLICE - BALÍKY atd.


LED osvětlení do skleněných polic. DODATEČNÉ osvětlení skleněných polic s LED Sortiment designových lišt X-GLASS pro dodatečné nasvícení polic z 6-8mm skla.

Světelné lišty jsou určeny pro nasazení na hranu skleněné police. Základem je AL profil pro nasazení na skleněné police osazený světelným zdrojem s LED Diodami. Lištu je možné nasadit na police z. Použití se vždy zobrazuje u jednotlivých elementů nábytku (viz. Související produkty).


Balení obsahuje 3x stříbrnou sponu LED v bílé teplé barvě. LED podsvícení do skleněných polic , hmnabytek. Internetový obchod s nábytek je místem, kde najdeš polský nábytek za nízkou cenu.


Neustále rozšiřujeme náš sortiment, abychom vám mohli nabídnout moderní pokojový nábytek, komfortní lůžka, stylové ložnice, levný nábytek pro mládež, pohodlné matrace a funkční koupelnový nábytek.

Systém INDIANAPOLIS je exkluzivní kolekce navržena v moderním duchu. Free Shipping Available. Skleněná police poskytují světlo pokoje abeztížnost oproti běžným dřevěným. V podstatě lze sklo použít uvnitř pro jakýkoli účel, což je důležité.


Proto budeme diskutovat o skleněných regálech. Přesněji, jak je správně vyrobit, pověsit a zvýraznit. Oboustranný LED světelný profil pro působivé nasvícení okolí skleněných polic.


Prohlédněte si aktuální katalogy a led osvětlení skleněných polic v akci bauhaus od 8. Seřaď produkty podle následujících parametrů. Soupravu klipů lze použít při osvětlení polic v kuchyňské lince, vitrínách stolcích, nebo skleněných policích montovaných přímo na zeď. Jednoduchá montáž, dokonalý světelný efekt a nízká spotřeba energie dávají klipům neomezené možnosti použití. Podobné fráze: sklenena policka s led osvetlenim, led osvetleni do polic kn48 zad osvetleni na policu, zad osvetleni do sklenenych polic , sklenena policka s zad osvetlenim, police kratka s osvetlenim torino 3 police dlouha s osvetlenim velvet 3 police kratka s osvetlenim velvet 3 police dlouha s osvetlenim torino 3 osvetleni.


LED klipsna - 12V DC 3W délky 5cm s délkou kabelu 2m, zásuvkové napájení s nočním spínačem a napájecího kabelu o délce 3m. Napájecí napětí 12V DC. Toto je možné, díky malým rozměrům zdroje světla - diody LED a speciální patentované konstrukci klipu.


Klipy mohou rozsvítit každou skleněnou polici o tloušťce - 8mm. Osvětlení skleněných polic do vitrín, modré LED , určeno na police.

Původní cena 420Kč, nyní 200Kč. Pokud chcete osvěžit design vašeho domu, můžete použít moderní čip mnoha návrhářů - osvětlené skleněné police s LED páskou. Mohou být instalovány například v koupelně, v obývacím pokoji, v kuchyni a nejen v kuchyni. Osvetleni LED sklenenych polic najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pro zapojení více kusů osvětlení max. Součástí police je napájecí zdroj s vypínačem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky