pátek 5. července 2019

Lukopren 1522

Lukopren 1522

Slouží k výrobě pružných forem, do nichž lze odlévat syntetické pryskyřice, sádru, vosk, beton. Two-component silicone rubber. The medium viscous polymeric paste with a good fluidity vulcanizes to a harder silicone rubber after mixing with the catalyst at ordinary temperatures. Výrobca začal dodávať nový katalyzátor, ktorý nesplnil pri testovaní v štátnej skúšobni jeden z požadovaných parametrov a teda mu nebol vystavený atest pre styk s potravinami. Nečakajte 30min v rade pred kamennými farby laky.


Rozumné je ostať doma, múdre nakúpiť farby, laky cez náš eshop. V prípade, že máte záujem namiešať farbu, kliknite tu a využite na to náš formulár. Po smíchání viskózní kaučukové pasty s katalyzátorem dochází za normální teploty k vulkanizaci na silikonovou pryž, která má omezenou adhezi k podkladu.


Využití je pro zalévání, výrobu těsnění, výrobu pružných forem pro odlévání vosku, pryskyřic, olova, sádry a dalších materiálů. Used primarily in the manufacture of molds for making masters for casting synth. Doporučené dávkování Lukopren katalyzátoru N: - hm. Slúži na výrobu foriem.


Následně se do pasty nadávkuje Lukopren Katalyzátor ( na hmotnost pasty, na objem pasty) a směs se rovnoměrně promíchá. Dále se používá k výrobě rozebíratelných těsnění a přírubových těsnění, k zalévání v elektrotechnice apod. Slouží zejména k výrobě forem pro zhotovování otisků pro odlévání synt. Tento typ dvousložkového silikonového kaučuku kondenzačního typu je určen především k výrobě forem pro zhotovování otisků pro odlévání synt.


Polymerní středně viskózní pasta s dobrou zatékavostí, která po smísení s katalyzátorem vulkanizuje za běžných teplot na tvrdší silikonovou pryž. Jediný Eshop na Slovensku ktorý Vám ponúka bezplatné poradenstvo pri používaní glazúr , spôsobov výpalu glazúr , nastavení peci , poradenstva ohľadne vypaľovania a všetkého spojeného s keramikou a sklenou drťou, možnosti kombinovania glazúr a rôzne dalšie info. Do forem lze odlévat sádru, beton, vosk, nízkotajících kovů (cín a jeho slitiny) a syntetické pryskyřice. Univerzální kaučuk na výrobu forem.


Výrobek v plastových obalech skladovat max. Před upotřebením řádně promíchat! Lukopren N 15slúži k výrobe foriem do ktorých možno odlievať syntetické živice, sadry, vosk, betón. Zmiešaním pasty s katalyzátorom (hm.d.) dochádza k vulkanizácii. LUKOPREN N 52postup a návod na výrobu vrstvené.


Má Atest pre styk s potravinami. Materiál má odolnosť voči poveternostným vplyvom, slnečnému žiareniu a ozónu. Pro mísení pasty a katalyzátoru je vhodné použít širší nádobku a. Stačí bohatě kilové balení. Má s tím někdo zkušenost, nebo to zasílají pouze Lučební závody Kolín na objednávku?


Díky za každou užitečnou radu. Je to veľmi vhodný materiál na výrobu foriem pre sviečky. Pokiaľ ho mechanicky nepoškodíte , znesie nekonečné množstvo odliatych. Dosage Lukopren catalyst is 1. Lukopren N Super is a rubber with low viscosity, excellent fluidity and fidelity imprints.


It allows good coloring using inorganic pigments which can be used especially in electrical engineering. It is used in non-destructive. Pokračovat v nákupu Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Lukopren 1522

K probarvení do požadovaného odstínu lze použít Lukopren Pigmentové pasty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky