pondělí 1. července 2019

Luxusní vývrtka na víno

Náš e-shop má cíl přinášet nejen každému vinaři kvalitní, personalizovanou vývrtku, se kterou bude radost otevřít každou láhev. V nabídce máme jednobarevné a dvoubarevné vývrtky, ale i vývrtky s vlastním potiskem. Dodáváme také stylové krabičky pro dárkové balení. Nové luxusní otvíráky na víno.


Kuchyně a jídelna Stolování Servírovací pomocníci Otvíráky na víno a pivo Odebrat filtry.

Luxusní produkty Odebrat vše. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 7Kč Od 7Kč -Hledat Barva Sty. Otvírák na víno Jak stylově otevřít luxusní víno ? Otvírak na víno Lamellion je dvoulamelový otvírák tire-bouchon bi-lames, kterým snadno otevřete láhev bez porušení korku. Zde můžete shlédnout krátké video a dozvěděr se více: Přes svoji jednoduchost je tento otvírák na víno velmi praktický a oblíbený. Pokud jste z Prahy, můžete využít čtvrteční dopravu zdarma.


Velký výběr a super ceny jen u nás.

Rychlá expedice, vinařské příslušenství skladem! Velice kvalitní otvírák na víno , vhodný také jako dárek. Pokud si chcete dopřát sommelierský zážitek, sada Lamart je pro vás jako stvořená. Vybírejte spolehlivé, klasické i luxusní a vždy kvalitní otvíráky na víno za výhodné ceny, které poslouží i jako dárky nejen k vínu! Nabízíme otvíráky na víno do domácnosti i špičkové příslušenství pro profesionální sommeliéry.


Objednejte si : Degustace luxusních vín přímo na míru. Kvalitní vývrtka na víno dnes již patří do výbavy každé domácnosti, restaurace a nebo také vinného sklípku. Kombinace vývrtek a otvíráků na víno. Designové i profesiální. Vývrtka Manhattan - Georg Jensen.


Profi dílná sada na víno je skvělým dárkem nejen pro každého muže. Chcete překvapit své blízké, nebo své partnery originálním dárkem? Zkuste opravdu kvalitní víno ! Něco zvláštního, něco výborného, zkrátka luxusní víno z Winehouse. Pořídíte ho nyní za velmi rozumné ceny.


V nabídce najdete červená i bílá vína z vyhlášených moravských, ale i zahraničních vinařství.

Uděláme z vás dokonalé sommeliéry. Vybírejte z široké nabídky vývrtek od prémiových výrobců té nejvyšší kvality. S jeho pomocí můžete snadno a rychle otevřít láhev svého oblíbeného vína - během romantické večeře, setkání s přáteli nebo na rodinné večeři.


Poskytuje stabilní objetí. Balené v vkusné krabici, vývrtka může být skvělý nápad na dárek. Součástí je také spirálová a fóliová fréza. Internetový obchod NEJCENY.


Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Sklo se vyznačuje vysokou kvalitou a detailním zpracováním. Sklenice na víno jsou základní výbavou každé kuchyně.


Jednoduchý elegantní design nechává vyniknout krásu. I proto patří tento typ k nejoblíbenějším otvírákem vůbec. Navíc jeho součástí balení je i náhradní vývrtka a ořez. Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren. Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil.


Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Elektrická vývrtka na víno , která je zhotovena z černé hliníkové slitiny imitující povrch zbraně, příjemná do ruky. Jééé, zase se zlomil korek!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky