pátek 26. července 2019

Výrobník horké čokolády bazar

S připojením na vodu ¾ palce. Ohřívání nápojů probíhá pomocí topné desky. Prodám výrobník horké čokolády HOT WONDER litrů. SPM Hot Wonder Visual Kapacita litrů v dobrém stavu osobní odběr Brno - Úvoz kontaktujte prosím pouze e-mailem. Je-li pro vás hlavním kritériem chuť čokolády , zvolte výrobník Hot Chocolate, který díky dvojitému „kotlíku“ ponořenému ve vodní lázni zajistí ty nejlepší možné výsledky.


Zajímavou variantou je výrobník Nina HotCol který má jednu vanu určenou pro chlazené nápoje a druhou pro horké nápoje.

Kompaktný výrobník ľadu je ideálny do barov, reštaurácií aj na domáce použitie na záhradné párty a oslavy. Možný osobní odběr v Ostravě nebo zašlu po domluvě na dobírku. DZocení zejména každá kavárna, cukrárna, bar nebo hotel. Výrobník horké čokolády. Stroj je energeticky úsporný, je vybaven mixérem a řídící elektronikou.


Prohlédněte si také kalkulaci nákladů na přípravu čokolády. Příprava čokolády je velmi jednoduchá a bude vonět ve Vaší kavárně, čímž si přitáhnete pozornost. Stolní profesionální výrobníky horké čokolády a suroviny.

Ohřev a výdej různých typů nápojů, které se podávají horké a vařící. Zvláště vhodný je pro horkou čokoládu, kávu, čaj, grog, punč, svařené víno, polévku, mléko atd. Ideální pro přípravu horké čokolády , punče, svařeného vína, kakaa, ale také shaků a dalších nápojů přípravou studeným způsobem.


Základna je z odolného plastu a tato plastová část může být dodána v některém ze barevných provedení: černá, bílá, stříbrná. Míchadlo, které se nachází uvnitř, zajišťuje dokonalé promíchávání obsahu nádoby. Regulace teploty nápoje 0- 90°C. Popis: přímé napojení na vodu,pc 1tis. NINA HOT AND COLD má dokonce sdruženou kapacitu litrů připravovaných nápojů.


Přečtěte si více informací. Použitý výrobník horké čokolády na litry zlaté barvy. Toto víceúčelové zařízení lze použít na přípravu horké čokolády , mléčných koktejlů, frappé nebo horké vody na přípravu čajů nebo bylinných nálevů a odvarů. Přívod horké páry během míchání. Přednastavený čas pro přípravu husté čokolády.


Samostatné tlačítko pro přípravu dalších horkých nápojů. DPH Tento produkt je v nabídce za akční cenu. Ostatní - Vyrobnik horke bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nord line, podstolových lednic, mrazící box, podstolové mrazničky, myčka na nádobí, nápojová chladící vitrína, vinotéka, výrobník horké čokolády , stoly, židle. Kontinuální rovnoměrné míchání (odolné míchací lopatky-vyjímatelné) zamezuje tvorbě usazenin, sraženin a udržuje čokoládu v. Elektro - Vyrobnik cokolady bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Směs pro přípravu horké čokolády - různé příchutě více. Nová příchuť ledové tříště PINK BUBBLE GUM !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky