pondělí 15. července 2019

Předkopy na padací rám

Předkopy na padací rám

Přídavné stupačky na chopper se používají, jako předkopy na padací rám. Předkopy můžete použít na různé průměry rámů. Rozměry jsou vždy uvedeny u stupaček. Chromované předkopy na průměr padacích rámů mm - mm.


Předkopy na padací rám

Celková délka je 1mm. Objímky jsou součástí balení. Velký padací rám značky Heed pro. Ahoj, prosím o radu (ideálně odkaz) kde sehnat předkopy na Kawasaki VN 9Classic na originální padacím rám.


Trable jsou s úhlem trubky padáku a tedy uchycením předkopů, aby byly po otevření pod správným úhlem. Za padací rám zaplatíte 5. Kuryakyn přídavná světla na padací rám. Na všechny verze VN 8Vulcan - na Custom i Classic.


Chrómované predkopy (stupačky) na priemer padacích rámov mm - mm. Cena je za pár a je včetně objímek. Povrchová úprava je chrom.


Zpracování padacího rámu je pomocí laseru, který zaručuje naprosto dokonale vybroušené spoje. Stupačky určené ke klasickým padacím rámům o průměru trubky - 34mm. Leštící vata na chrom a kovy Nevrdull. Kč Stupačky předkopy na padací rám pro moto chopper. Síla stěny trubky je 8mm.


Předkopy na padací rám

Stačí napsat na který typ chcete. Padací rámy na všechny typy. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Nevíte někdo, kde sehnat levné předkopy na padací rám na Yamahu?


Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Nejčastěji používáno pro motocykly zn. Kuželové podložky jsou součástí předkopů.


Plexi a zadna opierka odmontovatelna za par sekund na kluc. LED ozdoba na zadní blatník Indian. Váš nákupný košík je prázdny!


Nemůžete objednávat do vaší vaší země - prosím kontaktujte naši zákaznickou linku. Obvykle jsou dodávány odděleně jako horní (chrání plasty a nádrž) a spodní (chrání motor). Specializovaný eshop a servis motorek, kde Ti nabídneme vše nejlepší pro tvého Bavoráka. Najdete u nás originální díly BMW ,stejně jako kvalitní díly od firem zabývající se výrobou dílů a příslušenství s druhovýroby.


Předkopy na padací rám

I když sídlíme na Severní Moravě, tak zboží posíláme po celé České republice i na Slovensko. Mřížka je nová a nepoužitá. Sada na údržbu řetězu JMC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky