úterý 2. července 2019

Připojení sporáku na 230v

Dnes jsem se dozvěděla, že snad existují sporáky se plotýnkami, které 3nevyžaduji, ale nevím, jestli je to pravda. Jestli naměřil proti modrému 230V , tak by to mohlo být OK v instalaci, ale i tak stejně musí proměřit přímo svorkovnici na sporáku a skontrolovat správnost zapojení. Sporáky se dají zapojit jak na 1. Na připojení sporáku si pozvi elektrikáře, který tomu rozumí.


Pokud žádného elektrikáře neznáš, tak zajdi do nejbližší hospody a štamgasti už tě nasměrují. Ke každému sporáku jistě bude schéma zapojení podle kterého ti to zapojí.

Videa mohou obsahovat nevhodné výrazy. Bohužel v brožuře byl pětižílový kabel (3xL fáze, 1xN nulák a 1xPE zemnící) 2xčerný fáze, 1xhnědy fáze, 1xmodrý nulák a 1xzelenožlutý. Zdravím a upozorňuji,že ve specifikaci tohoto výrobku je uvedeno připojení na 400V. Předpokládám,že v případě připojení na 230V není možné používat současně plotýnky i troubu,protože 16A jistič je trochu málo :-D.


Takové hadice by měly být zakoupeny ne na trhu, ale ve speciálních prodejnách. Jen tam můžete vydat záruční list a záruku kvality. Můžete se seznámit s oblíbenými typy hadic pro připojení plynového sporáku na internetu nebo v obchodech.


Dnes mohou obchody nabízet typy flexibilních hadic. Všichni jsou velmi odlišní.

Ke sporáku samému, z technických údajů výrobce (konečně zjištěných) vyplývá, že se jedná o typ určený pro použití jak na třífázové pevné připojení tak na jednofázové zapojení přes vidlici do běžné zásuvky 16A. Po telefonu mi zákazník sdělil že mu prodavač řekl že ten sporák co chce koupit tak že si ho normálně lidé kupují do paneláku a že to jde připojit. V ) nemůžete na takto zapojeném sporáku. Lze připojit na obvod sporáku (varné desky) ještě zásuvku 230V pro myčku? Jak správně nadimenzovat přívod a připojit var.


Jak se propojí trouba a varná deska ? Jak lze zapojit myčku, var. A, přísluší k tomu ještě spešl vypínač, kterej by asi měl být fázovej, ale přitom tam vede zase jen ten jeden silnej dvou žilovej vodič. Neodborné připojení sporáku na elektrickou síť je nebezpečné. Aby jste zabránili nebezpečí elektrického zásahu, musí sporák zapojit jenom servis nebo k tomu. A aký je to sporák – aj rúra aj platne elektrické?


Vám mal pripojiť sporák na všetky ak máte iba jednu, bude možné pripojiť sa. Chcete vaši vyrnou desku na plyn vyměnit za elektrickou sklokeramickou nebo indukční varnou desku? Pak jste na této stránce správně.


Elektrických sporáků a elektrických varných desek pro připojení do zásuvky na 230V je na trhu velmi málo a tak se této problematice budeme na této stránce věnovat podrobněji. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Pokud si přejete změnit starou.


Mohu připojit plynový sporák sám?

Připojení 380V sporáku na 220V,poradna,odpovědi na dotaz. Battlefield bez připojení k netu? Mám BFa běhá bez problému, ale zkusil jsem vypnout net a hra se vůbec nezapla (přitom, jak jsem zjistil, stačí mít připojení k netu jen při spouštění hry, pak jde net vypnout a vše ok). Potřebuji připojit nový sporák k síti.


Jak poznám jaký přivod ke sporáku mám? V bytě je v rozvodné skříňi 3fázový jistič. Někde,ve starších bytech jsou na jednotlivé fáze samostatné pojistky. Dá se to podle jistění nějak zjistit bez měření? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky