středa 10. července 2019

Poklopy pro zadláždění

Pro pojezd vysokozdvižným vozíkem doporučujeme poklopy od třídy zatížení C250. CLKS - poklop pro zadláždění. POKLOP GAP - pozinkovaná ocel.


Shoda: Prohlášení o shodě dovozce GABEX s. Nerezové poklopy pro betonovou výplň.

Tyto poklopy jsou určené k předláždění dlažbou do síly mm, poklopy jsou vybaveny těsněním a jsou vodotěsné a plynotěsné. Požadujete - li atypický rozměr neváhejte nás. Zadlažďovací poklopy XP jsou určené převážně pro venkovní použití a venkovní dlažbu.


S integrovaným otevíracím systémem. Materiál: hliníkový rám a poklop. Nosnost: tun, při vyplnění betonem. Seřadit podle Rozšířená filtrace.

Poklop je vodotěsný a plynotěsný. Litinové poklopy pro plastové šachty DN 315. Právě jsme rozšířili náš sortiment poklopů o hliníkové poklopy na zadláždění. Jedná se pochozí poklopy do interiéru, které jsou vodotěsné a uzamykatel.


Curaflex, Doyma, těsnění prostupů , kroužky, jádrové vrtání, průchodka, bezpečné prostupy, průchodky. Hliníkové šachtové poklopy vhodné pro zadláždění. PAMREX 6- bez ventilace, pro zadláždění. Polyetylenový poklop s rámem k zadláždění – CD 300SR (nosnost až t). Dále nabízíme poklopy pro zadláždění Aludeck, GAP a GA, které splývají s okolní dlažbou.


Součástí naší široké sortimentní nabídky jsou i poklopy pro zadláždění venkovní dlažbou. V nabídce nechybí ani samootevírací poklopy ze slzičkového plechu a plastové na kontrolní a revizní šachty. Amříže B1mříže D4poklopy Apoklopy B1poklopy D400. Odolnost vůči povětrnostním vlivům, chemickým prostředků, mrazu.


Základním řešením je poklop pro dlažbu mm do maltového lože. Provedení – s těsněním.

Technický popis – rám a. Dále nabízí poklopy pro zadláždění Aludeck, GAP a GA, které splývají s okolní dlažbou. Součástí široké sortimentní nabídky jsou i poklopy pro zadláždění venkovní dlažbou. Jsou určeny pro vyplnění zámkovou dlažbou, žulovou dlažbou, betonem nebo přírodními kameny.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hloubka kovového poklopu dle typu. Kompozitní poklop AJs 6- černý s těsněním KAXL.


Dodávka obsahuje Rám poklopu s kotvícími prvky do betonu, poklop vč. Protipožární poklopy Protipožární poklop se skládá z pevného rámu pro zabudování do stavební konstrukce a odklopného víka. Víko je zavěšeno na pantech. Pro usnadnění otevírání je poklop vybaven plynovými vzpěrami. Pochozí plochu poklopu tvoří slzičkový plech.


Standardně je poklop z konstrukčních ocelí a. Pro nákup je nutné se registrovat. TOPTRADE poklop šachtový, ocelový, rám 6x 6mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky