pátek 5. července 2019

Leifheit náhradní návlek

V případě, že vám aktuální návlek na vašem mopu dosloužil, není nutné kupovat zcela nový mop a utrácet tak zbytečně příliš financí. Stačí pouze pořídit náhradní návlek a mop tak znovu používat. Výhodou je také možnost návleky střídat podle povrchů, jež.


Pohodlně vytírá dlažbu, parkety, lamino, korek i dřevo. Je určen pro mokré stírání všech typů SILNĚ ZNEČIŠTĚNÝCH podlahových krytin včetně dlažeb (i venkovních). Balení obsahuje dva vysoce kvalitní náhradní návleky pro parní mop CleanTenso. Leifheit Potah hlavice CleanTenso ks.


Díky použitému materiálu podušky výborně pohlcují všechnu špínu včetně bakterií zničených pomocí horké páry vycházející z šesti trysek z hlavice parního čističe. Kromě standardního návleku EXTRA. Společnost CDI Internet Solutions, s. Váš souhlas s používáním souborů cookie pro účely výkonu a reklamy. Reklamní soubory cookie třetích stran používáme k tomu, abychom Vám mohli nabízet přizpůsobenou reklamu.


Ideální na čištění oken. Doprava zdarma od 9Kč. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for leifheit and leifheit dryer. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. Vyměnitelné návleky ze speciálních syntetických mikrovláken Pohyblivý kloub pro. Díky hubici se dostanete i na méně přístupná místa či na více členitá okna, kam se standardní hubice nevejde. Vhodný na mokré vytírání všech typů podlah. Nejlepší výsledky se dosáhnou ve spojení.


Leifheit náhradní návlek

Hodí se především pro čištění rohů a rámů skleněných oken. Profi - náhradní návlek na mop je vytvarovaný ve tvaru půlměsíce - zajišťuje tak. Vyrobený ze 1 polyesteru a lze jej prát v pračce na 60°C. Návlek je z mikro-vlákna s výbornou absorpcí.


Pokrývá celou plochu mopu a snadno tak vyčistí nejen skleněné plochy, ale rovněž rohy i rámy. Náhradní hlavice k mopům na 4home. Vyměnitelný návlek ze speciálních mikrovláken má výbornou absorpci nečistot. Lze prát v pračce (bez aviváže). Velký výběr jednotlivých doplňků, jako je drátěnka, náhrada na mop, výčka rukojetě, kovové klouby a náhradní hlavice k mopu, teleskopická tyč Professional.


Leifheit náhradní návlek

Zlikvidujú až 9 baktérií a zanechajú vašu podlahu dokonale čistú. Možnost praní v pračce bez použití aviváže. Technické parametry a specifikace: mikrovlákno s výbornou absorpcí nečistot, dlouhou životností lze prát v pračce bez aviv. Určený pro suché vytírání všech typů podlah. Nahrazuje mokré stírání a zametání, čímž šetří povrchy citlivé na vlhkost.


Mikrovlákno elektrostaticky přitahuje nečistoty zejm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky