úterý 9. července 2019

Philco pmd 2501bix

This built-in microwave oven with grill is equipped with combo cooking modes and automatic programs used not only for microwave heating and grilling, but also offers additional useful functions and programs. Zeptat se Poslat e-mailem Tisk. Ihned k odeslání Ihned k odesl. Dál už hledat nemusíte! Intenzitu varenia môžete nastaviť prostredníctvom až stupňov výkonu.


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Kromě samotného grilování můžete využít nabídku automatických programů , pěti úrovní výkonu nebo dětskou pojistku. KVALITNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA SE SNADNÝM OVLÁDÁNÍM A VELMI DOBRÝM VÝKONEM ! Vrácení pěnez Do dnů, bez udání důvodů. Vybavená je systémem rovnoměrného vaření mikrovlnami FLAT bez otočného talíře.


Okrem samotného grilovania môžete využiť ponuku automatických programov , piatich úrovní výkonu alebo detskú poistku. Nabízí automatických programů se úrovn. Vychutnejte si propečenou kůžičku a křupavé těsto.


Výsledkem bude krásně křupavá pizza nebo báječně. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde. Ve zkratce: Prodejny fungují pouze jako výdejny on-line objednávek, platba jen kartou. Použitím stránek s tím souhlasíte.


Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích. Na všechny vestavné i volně stojící spotřebiče Philco dostanete měsíců bezplatného servisu navíc. Podobné fráze na Sleviste. Na displeji můžete kromě hodin nastavit také až. Tato trouba poskytuje osm různých automatických programů vaření a tři režimy kombinovaného vaření.


ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO.


Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. Více informací o produktu. Malé elektrospotřebiče Nádobí. Velké elektrospotřebiče. Rozsdamentes acél belsővel és külsővel rendelkezik, ami megkönnyíti a tisztán tartását.


Vestavné elektrospotřebiče. Nádherné nerezové provedení, matné zvenčí a lesklé zevnitř, vás okouzlí hned na první pohled. Tento spotřebič vedle krásného designu disponuje i spoustou programů a funkcí, které si dokážete zvolit velmi jednoduše, a to pomocí mikro. Mikrovlnné trouby, Philco.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Výprodej Výprodej VÁNOCE Děti, Mazlíčci, Muži,. Kuchyně Dřezové baterie, Dřezy, Odpadkové koše a sortery,. Vďaka kombinácii mikrovlnného ohrevu (7W) a výkonného grilu (9W) dokáže pripraviť každý pokrm. Deväť automatických programov vytvorených pre jednotlivé typy jedál vám ušetrí čas spojený s nastavovaním rúry.


PHILCO má v nabídce tuto volně stojící mikrovlnnou troubu, jejíž hlavní výhodou je možnost prakticky libovolného umístění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky