čtvrtek 18. července 2019

Švédská utěrka použití

Firma ACT ze Švédska vstoupila na trh v České republice jako první s mikrovláknem ve službách úklidu a její „zázračné“ utěrky vyrobené z ACTEX mikrovlákna se dostaly do podvědomí zákazníků jako originál švédská utěrka. Hadry a utěrky na mytí) Hodnocení produktu: (). Vynikající při domácím úklidu, při mytí oken - nezanechává šmouhy. Nezanechává šmouhy a má vysokou savost a absorbci mastnoty. Při jejich používání dosáhnete maximálního lesku bez použití jakýchkoli chemikálií a snižujete tím i výskyt alergi.


Cena je uvedena za ks, karton obsahuje běžně 2ks.

Utěrka z mikrovlákna čistí bez použití saponátů. Je vhodná na všechny typy hladkých povrchů. Má dlouhou životnost, nepoškozuje povrchy a nepouští vlákna. Disponuje vysokou savostí a absorbcí nečistot. S univerzální švédskou utěrkou Linteo 40xvám bude stačit na úklid pouze voda.


Spontex Soke Economic - švédská utěrka Popis produktu. Linteo Satin - papírové kuchyňské utěrky - 2vrstvé, × 10. Materiál: polyester, polyamid.

Při ručním praní použijte mýdlovou vodu. Nebělit, nežehlit, nepoužívat změkčovadla. Vyčistí dokonale vany, umyvadla,. L0- Úklid koupelen a skel - Švédská utěrka - k univerzálnímu použití na všechny typy hladkých povrchů - sklo, nábytek, sanita, nerez, chrom. Univerzální švédská utěrka je vhodná na úklid bez použití chemických.


Prodej potravin, nápojů a drogistického zboží, zázračné útěrky. Inzerát Švédská utěrka nová 40xcm v hlavním. Vhodná k univerzálnímu použití pro všechny typy hladkých povrchů, jako je sklo, nábytek, sanita, nerez, chrom a podobně. Chcete domů Švédská utěrka Crystal modrá? Stačí objednat a během pár dnů je u vás.


Využijte DOPRAVU ZDARMA nebo náš věrnostní klub a nakupte se slevou. U nás máte ⚡ dní na vrácení zboží a ⚡ dní na výměnu. Utěrku lze opakovaně vyvářet, je hygienicky a ekologicky nezávadná, zhotovená z přírodních prvotřídních materiálů.


Je oboustranná s hustým vysokým vláknem s dostatečnou tuhostí. Díky mimořádné savosti je vynikající např. Excelentní je při leštění laků, skel, zrcadel, ale i plastů i kovů.


Cleanex Trade je nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti. Pomůže vám při každém úklidu, je vhodná k utírání prachu, umývání oken, nábytku, skleněných dekorací a mnoho dalšího.

V balení najdete ks Švédské utěrky Cleanex. Ekologická utěrka z mikrovlákna čistí bez použití saponátů. Utěrky jsou vyráběné ve barevnýc. Nepoškozuje povrchy a nepouští vlákna.


Kvalitní Švédská utěrka z 80ti supermikrovlákna je ideální na okna, koupelny, karoserii i kožené sedačky. Niteola Švédská utěrka z mikrovlákna 30x30cm. Maximální čistící efekt dosáhneme navlhčením a důkladným vyždímáním. Lze prát v pračce při teplotě °C.


VÉDSKÁ UTĚRKA HOME POINT DELUX 50x60cm 380g SILNÁ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky