úterý 2. července 2019

Tescoma plzeň

Postupně otevíráme naše prodejny. Zda-li je otevřena ta vaše zjistíte po kliknutí na vybranou prodejnu. Naše prodejny jsou v souladu s nařízením vlády uzavřeny. Kuchyňské teploměry TESCOMA umožňují rychlou kontrolu aktuální teploty pokrmů a nápojů. V nabídce jsou digitální i analogové kuchařské teploměry, včetně speciálních žáruvzdorných teploměrů do masa a do trouby, multifunkční digitální teploměr se stěrkou i teploměry pro podávání vína.


Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit.

Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové.


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Můžete využívat speciální akční nabídky připravené výhradně pro členy TESCOMA klubu.

Neporušené zboží zakoupené v prodejnách lze bez udání důvodu do týdnů vyměnit, při nákupu v eshopu do měsíce vrátit. Otevírací dobu všech poboček, adresy a mapu naleznete zde. Tescoma akce ani sleva už vám tak neunikne. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Katalogová nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 25.


Včelí úlky, či chcete-li vosí hnízda, patří k nejoblíbenějšímu cukroví. Snad pro ono lahodné měkké těsto, nebo kvůli fantastickému žloutkovému krému? Možná i proto, že jejich příprava je nádherně jednoduchá – stačí šikovná formička a za chvíli je hotovo! Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Vážení návštěvníci a klienti, oznamujeme, že na základě nařízení vlády ze dne 12.


Podlahové studio PARKETCENTRUM s. Rodinná firma vás zaujme příjemným přístupem, odborností a kvalitou provedení pokládky. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Plzeň i okolí (i velkoobchodně). Najděte obchody, tipy, nápady a praktické informace centra. Objevujte s námi módu, dekorativní prvky či skvělé akce centra.

Zlíně si trvale udržuje přední pozici na světovém trhu výrobců kuchyňských potřeb. Jsme česká firma bez zahraniční kapitálové účasti. Předmětem našeho podnikání je zejména vývoj, výzkum, design a následně prodej značkových kuchyňských potřeb. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.


Prodejní centrum TESCOMA - Galerie Slovany - prodejna v Plzni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky