pondělí 29. července 2019

Technické tkaniny prodej

Již roky se specializujeme na textilní výrobu pod vlastní značkou Kinetic i pod mnoha značkami našich zákazníků. V rámci naší zakázkové výroby šijeme zejména sportovní a cestovní tašky , batohy , peněženky , ledvinky , nejrůznější druhy pouzder a obalů a nejen to. Vážení zákazníci, chceme maximálně chránit zdraví našich zaměstnanců.


Směsová tkanina s unikátními vlastnostmi. Směsové tkaniny mají díky svým unikátním vlastnostem široké možnosti využití. Vyrábí se z nich bytový textil, čalounické potahy, dekorační látky, kvalitní ložní povlečení, závěsy, záclony či potahová látka pro zahradní nábytek. Hlavní činností je výroba a prodej monofilových filtračních tkanin – síťovin. Nedílnou součástí je také konfekční zpracování technických textilií se zaměřením na výrobu vložek a sítí do obilných sil, filtračních rukávů a plachetek.


Svoje využití nacházejí nejen v nábytkářských a krejčovských dílnách, ale také v dalších odvětvích například také v dopravě, průmyslu, jako ochranné a čistící materiály atd. Poznejte široké využití polyamidové tkaniny , ze které se vyrábí bytové textilie, sportovní oděvy, spodní prádlo i technické textilie pro letectví, průmysl a zdravotnictví. Patrí sem napríklad plátno. Charakteristické pre technické tkaniny je sklenené a polyesterové vlákno, ktoré býva pokryté PVC náterom. Nabízený sortiment technických tkanin zahrnuje alespoň základní skladovou nabídku – kašírované plachtoviny, nánosové PVC plachtoviny, molina, lehké filtrační tkaniny , vatelíny.


Naše divize technických tkanin zahrnuje tyto provozy: skárnu přízí, snovárnu, tkalcovnu, barevnu i úpravnu tkanin a pracuje zde více než zaměstnanců. Patříme mezi jednu z nejstarších součástí firmy, proto Vám nabízíme dlouholeté zkušenosti v oblasti výroby režné, barvené a upravované technické i oděvní tkaniny. Kvalitní přírodní tkaniny tvoří minimálně z přírodní materiály.


Přírodní plachtovinu, známou pod názvem celtovina nebo stanovina, používáme k zakázkové výrobě plachet a plachtových přístřešků. Z celtoviny pro Vás ušijeme plachtu nebo jakýkoliv jiný výrobek namíru podle Vašeho přání. Materiály, které používáme v naší vlastní výrobě, také prodáváme.


Jsme velkoobchodním prodejcem řady technických tkanin, jakými jsou 1 polyester, Kortexin, Tartexin, Nylon – 1 polyami Neopren a další. Najdete zde kovové tkaniny z ocelových drátů různých dimenzí. Tkaniny (nebo chcete-li, technická síta) jsou tkané, dráty jsou položeny v určitých vzálenostech od sebe, od toho se odvíjí následná velikost oka.


Velmi jemné tkaniny se často používají jako filtrační síta, hrubší tkaniny lze použít jako výplně v. Naše společnost se zabývá distribucí textilní přípravy. Eu dolor in blandit vestibulum enim. Průmyslové čistící utěrky, podložky, vchodové rohože, pracovní oděvy. Zajistíme veškeré služby včetně poradenství, včasného dodání a vyzvednutí, ekologického praní a nahrazení opotřebovaných kusů.


Dodává se v šíři 1cm. Nabízené technické tkaniny nejsou opatřeny UV stabilizátory. Stálobarevnost materiálu závisí na podmínkách kde je výrobek používán, na intenzitě slunečního záření, vlhkosti vzduchu a nadmořské výšce. Změna barvy tkaniny nemůže být důvodem k reklamaci. Rozhodující prodej se neuskutečňuje přímo v „kamenných obchodech“, ale prostřednictvím internetového obchodu z výdejního skladu v Ostravě.


Firma rovněž obchodně velmi úzce spolupracuje s tuzemskými špičkovými firmami. Tyto firmy se specializovaly, existují pod různými názvy a díky svým předchozím zkušenostem dosáhly ve svých specializovaných sortimentech. V nabídce je také řada tkanin s maskáčovým vzorem. Nabízíme také KÁRO - kostkovaná tkanina. Tyto technické izolace se užívají se pro mechanickou ochranu izolačních obkladů a opláštění.


Technické izolace VentureClad. Inovativní tkaniny , vlákna a netkané textilie mají neomezené využití bez ohledu na to, zda se používají k ochraně pracovníků, záchranných sborů, budov, životního prostředí, k práci nebo k výrobě rychlejších a efektivnějších automobilů a letadel. Najdete u nás například kůže a koženky, mikroplyše, gobelíny, žinylky, dekorační látky, ubrusovinu, technické tkaniny , stanové plátno a mnoho dalších látek v metráži.


Všechny české technické normy ČSN jsou skladem. Objednávky norem ČSN vyřizujeme v den objednání normy, nejpozději do následujícího pracovního dne Při nákupu nad 3. Prodej přímo z velkoobchodu! Kč neúčtujeme dodací poplatky po ČR!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky