úterý 9. července 2019

Skříňka na toaletu

Skříňky do koupelny a WC. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16. Naše vzorkovna je pro maloobchodní prodej i jakoukoli návštěvu uzavřena.


Platba na místě při odběru zakázek z eshopu je možná pouze kartou.

Dostupnost: Skladem – ks. Moderní dřevěná skříňka pro kočky s dvířky a vstupním otvorem, slouží jako úkryt pro kočičí toaletu nebo místo na odpočinek, s nastavitelnou policí, barva: bílá. Na první pohled nepoznáte, že se jedná o kočičí záchod ! Spojení komfortu a designu dělají z Binq toalety pro.


Velmi úzká, ale překvapivě prostorná! Tato koupelnová skříňka se hodí i na tu nejmenší toaletu pro hosty. Praktická také v kuchyni. Koupelnová skříňka nad pračku Wen.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Sleva NAVÍC z prodejních cen na LAMPY A SVÍTIDLA! Neplatí na zboží z letáku a výprodeje. Vysoká skříňka TARRAGONA.


Interiérové vůně, vůně na wc, sítka do pisoárů od 4TOILET Interiérové vůně patří mezi praktické a účinné pomocníky, kteří příjemně provoní každou toaletu , kancelář, provozovnu či domácnost. Příjemný není ani vstup na toaletu naproti kuchyni. WC vedle ložnice může v noci rušit splachováním. WC štětka, držák na toaletní papír jsou samozřejmostí. Jsou variabilním typem koupelnového nábytku, ke kterému můžete sami zvolit umyvadlo, umývátko, nebo použít skříňku samostaně.


Umyvadlo je z litého mramoru a nábytek je lakován. Její výhodou je možnost použití. Dvířka mají systém pomalého dovírání.


Odkaz na prodejce kde lze koupit produkt Úzká koupelnová skříňka s výsuvnými přihrádkami a malou zásuvkou. Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem.

Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce. U internového prodejce HappyZoo. Tento zboží je v kategorii Doplňky k toaletám pro kočky.


Krom toho skříňka nabízí také nezanedbatelný úložný prostor. Záleží zcela na vás, vašich potřebách a vkusu, pro jaký typ komody pod umyvadlo se rozhodnete. Narazíte na skříňky s policemi, se šuplíky, ale také kombinované. Samostatnou položkou jsou pak koupelnové skříňky s umyvadlem.


Vám ušetří čas i peníze. Vzdálenost spodní police od země: 9mm Vzdálenost spodní vzpěry od země: 1mm Dodání v demontu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky