pátek 26. července 2019

Mora ks 642 mw

Nabízí objem litrů, takže se hodí do středně velkých rodin. V porovnaní cien u tohto produktu už nie je zaradený žiadny obchod. Popis: Prodám kombinovaný sporák Mora.


Stáří rok, záruka není. Přesná regulace teploty a komfortní zavírání dvířek.

Ideální pro přípravu vašich oblíbených jídel. Plynová varná deska má dvoudílnou mřížku, čtyři plynové hořáky s pojistkou Stop Gas, která uzavře přívod plynu v případě přetečení hrnce nebo zhasnutí plamene. Nutný vlastní odvoz 28. MORA VT548MW rúra vstavaná. KS 1MW KOMBINOVANÝ SPORÁK.


Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek W. VÝSKYT: OBCHODŮ Koupit nejlevněji.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Mora mora ks 6mw produkty. Vám porovná ceny z tisíce obchodů. Nová dvoudílná vařidlová mřížka STABIL PLUS.


In unserem Katalog mit mehr als 300. Bedienungsanleitungen auch die gesuchte Bedienungsanleitung. Dokumenty k stiahnutiu. Vyhlásenie o ochrane súkromia Cookies Tvorba www stránek Wint. Ten se totiž může pochlubit čtyřmi plynovými hořáky s funkcí bezpečného elektronického zapalování a jeho součástí je i dostatečně velká elektrická multifunkční trouba MF6.


Kombinovaný sporák Mora. Pozrite sa na kombinované sporáky s dlhoročnou tradíciou. Trouba má nastavitelný termostat od – 2˚C a 1 smalt hlavních částí.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prohlédněte si aktuální katalogy a kombinovaný sporák mora ks 6mw v akci electro world od 4.

Překvápí vás svými početnými funkcemi, multifunkční troubou i snadnou údržbou. K vaření jsou dispozici plynové hořáky s bezpečnostními pojistkami Stop Gas. Vybrat si můžete výrobky z kategorií. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji!


Multifunkčná rúra umožní navoliť jednu zo šiestich funkcií: Rozmrazovanie, Kruhové ohrevné teleso a ventilátor, Klasický ohrev – horné a spodné ohrevné teleso, Horné ohrevné teleso, Horné ohrevné teleso a ventilátor, Spodné ohrevné teleso a. Dvě lepená bezpečnostní skla, Osvětlení trouby. Elektrická trouba (horní i dolní topné těleso). Doplněny jsou přitom klasickou elektrickou troubou, která nabízí celkem funkcí a možnost přesné regulace teploty mezi až 2˚C.


Výrobky jsou spotřebiteli ceněny pro vysokou úroveň technického zpracování, kte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky