pondělí 22. července 2019

Lednice na plynovou bombu

Plynova lednice na propan butan. Nový model volně stojící lednice s elektronickým zapalováním pro předstany, zahrady apod. Pokud chcete připojení na plynovou láhev, je nutno dokoupit hadici, regulátor a mezikus.


D regulátoru na CZ bombu x. Stačí přibližně jednou za měsíc vyměnit plynovou bombu a lednice chladí a mrazí dále.

Zapneme lednici na jedno z médií, lhostejno které. Ujistíme se, že je ohřev funkční, tedy že žebrování nad válcem je teplé. Pakliže je teplé žebrování a lednice přesto nechladí, je to velmi špatné, oběh v lednici je pravděpodobně ucpán vnitřní korozí nebo nečistotou a tak je lednice prakticky neopravitelná.


Když potřebujete lednici na zahradu, do stanu nebo třeba na chalupu, těžko se vám bude chtít tahat prodlužovačku tak daleko, pokud vůbec takovou možnost vůbec budete mít. Elegantním a prostým řešením takové situace je pořídit si plynovou lednici, která může fungovat samostatně a nezávisle. Nepamatuji na jedinou reklamaci lednice Thetford.


Máme na chatě starší ledničku na propan-butan a léta jela v pohodě, ale poslední.

Standardem lednice je termostatická regulace při provozu na plyn, i při. Predam (150), Chladnička. Krátké instruktážní video na kterém vám ukážeme jak snadno napojit gril na malou 2kg plynovou láhev.


Na baterku ji máme puštěnou v autě během cesty, ale pozor - žere proud jako prase ! PS: Pokud zavoláš na kontaktní telefon prodejce, tak Ti ve všem ochotně a hlavně odborně poradí. I tak jsme se rozhodli vařit na plynu. Kupovat budeme ty největší lahve, nějakou dobu to vydrží (vyzkoušeno u tchána), bombu budeme skladovat v takovém přístřešku mimo dům, ale hned u kuchyně. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Lednice na propan butan.


Revoluční topení na kartuše i připojení na kg lahev. Pro delší vaření použijete připojení na pb a uspoříte peníze za plyn. Topení na pb prodáváme také v různých akcích, kombinace kartuše atd. Taska pouzdro na plynovou bombu Gas Canister Case 2ml. Taska Gas Canister Case pouzdro na plynovou bombu bylo navrhnuto tak, aby šla bomba snadno vsunout ze spodu.


Při použití tohoto neoprenového pouzdra izolujete plynovou bombu a tím optimalizujete její výkon i během chladných a mrazivých dní u vody. Velký výběr hořáků na propan butan.

Letovací soupravy pro klempíře i hořáky vhodně do stavebnictví a do domácí dílny. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Sháněli jsme chladničku na zahradní domek, kde nemáme jinou možnost než vlastní plynovou bombu. Máme zjištěno, že není rozdíl ve výkonu u 30mbar nebo mbar verze. Volili jsme mbar verzi na doporučení známých. I když součástí mbar verze je m dlouhá hadice k připojení na plyn a tudíž je i lednice dražší.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky