čtvrtek 11. července 2019

Šálky na espresso illy

Výstava Biennale má tento rok již 58. May You Live In Interesting Times. Při tvorbě motivů na šálcích byla využita k malování káva. Motivy vyobrazují příběhy podněcující fantazii každého, kdo si ze šálků bude vychutnávat své oblíbené illy. Máte vybrané filtry: Illy.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam so. Navyše šálky prestížnych značiek kávy sú zdobené rôznymi originálnymi symbolmi, vďaka čomu pôsobia jedinečne. Značkový kávový porcelán.


Dobrú kávu a čaj si vychutnáte z kvalitnej šálky. Zrnková káva a kávovary najlepších svetových značiek. Kompletné kávové príslušenstvo na jednom mieste.


Jak vybrat správnou velikost šálku na kávu?

V této kategorii najdete šálky a hrníčky jako stvořené pro klasické malé espresso (neboli české piccolo). Vejde se do nich i trochu teplého mléka a jdou použít i pro dvojté espresso - doppio. Espresso silnostěnné šálky italské výroby pro kavárny. Italský kávový porcelán CLUB HOUSE.


Káva s vyváženou chutí a tóny karamelu, čokolády a opečeného chleba, s jemn. Dva šálky na espresso z limitované kolekce illy MAX PETRONE. Balení kusů středně pražené kávy v kapslích Illy HES Home IperEspresso. Každý šálek i podšálek má originální design inspirovaný kávovými skvrnami.


Illy MAX PETRONE 2x cappuccino šálek. Doručení Bude determinováno. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku. Vychutnejte si kávu stylově.


Porcelánové šálky na espresso Kitchen Craft rozsvítí vaši kuchyni i váš den. A vybrat si můžete z designů! Přidat do seznamu přání. To jsou pilíře jejího úspěšného 16ti letého působení na trhu.


V portfoliu společnosti najdeme kávu ILLY , čaj Ronnefeldt, džusy Pago, čokoládu Valrhona a Van Houten, zmrzliny Pregel, minerální vody Vittel, Perrier, Korunní a další prémiové produkty. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.

Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Maximálny objem plnej šálky je 1ml. Hrubostenná šálka na espresso s potlačou Lavazza 1ml.


Illy Olimpia Zagnoli šálky na espreso. Novoá kolekce šálků illy Olimpia Zagnoli představuje setkání šesti žen různých charakterů, které se potkávají v kavárně. Covim šálek na espresso s podšálkem. Káva má svoj pôvod v Miláne a odtiaľ sa espresso šálky rozšírili do celého sveta!


V automate sa pražené kávové zrná melú čerstvo tesne pred prípravou kávy. Proto pro vás máme nádherné šálky na kávu. Celý set je pro vás připraven na míru.


Ať už máte rádi lungo, či cappuccino, u nás najdete hrníčky, které vám padnou do oka. Nebo zkuste šálky na espresso , které jsme doslova uzpůsobili pro obvyklou dávku této intenzivní kávy. S šálky na espresso TWO FOR YOU si vychutnáte svůj voňavý horký nápoj z rozkošných porcelánových hrnečků s různými motivy. V setu jsou dva šálky na espresso s ouškem v různých barvách.


Vyberajte si Hrnčeky a šálky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky