úterý 23. července 2019

Včelařské etikety

Etikety pro včelaře v takovém rozsahu nabídky najdete jen u nás. Nyní se již pojďte podívat a vybrat vhodné včelařské etikety právě na Váš me která vaši sklenici medu rozsvítí. ETIKETY , VČELAŘSKÉ POTŘEBY - Včelívěci. Já se obávám, že etikety , které jsou volně na trhu k dostání jsou tragédie.


Jen aby se něco udělalo a prodalo.

Ale obal pořád prodává. Tak jak jsme se rozhodli prodávat med v nových sklenicích, tak jsem se rozhodl si navrhnout vlastní etikety. Pokud opravdu včelař stojí o to aby jeho med něčím zaujal, pak. Samolepící etikety s místem pro Vaše razítko a popis. V této kategorii naleznete námi nabízené včelařské pomůcky sloužící k ulehčení práce okolo úlu.


Chodit do práce, zvládat domácí povinnosti a být přitom zodpovědným včelařem je velmi časově náročné, a proto se Vám jistě bude jakákoliv výpomoc hodit. Získávání pylu a propolisu. Včelařské potřeby – VšeProVčelařství.

Kompletní sortiment a všechny včelařské potřeby na jednom místě. Vítejte na jednom z největších včelařských eshopů, který nabízí vše pro úspěšné včelaření. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nabízíme samolepící včelařské etikety na sklenice s medem v aktraktivním designu, který nadchne každého zákazníka. Samotné sklenice máme také k dispozici.


Provozovatel webu, Výrobní podnik Ještě s. Pěkná samolepící etiketa pro vaši sklenici s medem. Svým zákazníkům nabízíme výměnu vosku a výkup medu. Stálí zákazníci se mohou těšit na slevy a promo akce.


Nabízíme spolupráci formou dodávky zboží přes náš velkoobchodní systém. Nabízíme Vám včelařské potřeby, nástavkové úly rámkové míry x 2 ochranné pomůcky, rámky a pomůcky k jejich přípravě. Etikety na sklenice s medem SPECIÁL dodají Vašim sklenicím elegantní a nepřehlédnutelný vzhle který ihned upoutá zákazníkovu pozornost.


Náš obchod nabízí viněty se zajímavými motivy i originálními tvary. Vybrat si můžete etikety veselé a barevné, stejně jako velmi jednoduché a vkusné. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Zákazník zde najde kontaktní údaje na svého včelaře a další důležité informace týkající se medu.

V nabídce máme širokou škálu různých druhů etiket. Vosk nově vykupujeme i přímo z vašeho domova. Prodej včelařských potřeb pro včelaře a prodej včelích produktů - propolis, me medovina, přírodní kosmetika.


Budeme se těšit na Vaší. Otevírací doba: po-pá, od hod a po telefonické domluvě kdykoli. Medovina, lahve,kvasinky, etikety ,zátky.


Před nalepením je nutné strhnout krycí papírek na druhé straně etikety. Etiketa je určena na nalepení na sklenici s medem. Po nalepení je již problém ji strhnout a může dojít k jejímu nenávratnému poškození.


Při objednání je nutno zdělit rozměr! Průměr výkluzu je cm. Máme pro Vás připraveny sady balíčku vhodné jako dárek pro včelaře k svátku, narozeninám, či k Vánocům. Pokud si nevyberete, kontaktujte nás a připravíme pro Vás pěkný dárkový poukaz.


Nabízíme medomety Kovář, vařáky na vosk, mezistěny Stražisko a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky