středa 10. července 2019

Magnetická lišta na nože 55cm

Bloky na nože ) Hodnocení produktu:. Uživatelské hodnocení a recenze na Blok na nože lišta magnetická 55cm na nože. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Dodáme do třetího dne od objednání kamkoliv po ČR. Skladování Nože skladujte v blocích k tomuto účelu určených či na speciální magnetické liště. Důležité je, aby nože byly v bloku uloženy v horizontální poloze nikoliv vertikálně (ostří nožů by byly při vkládání a vytahování zbytečně v kontaktu se špalkem). Ušetřete místo v kuchyni a připněte si nože na zeď. Není to žádná věda, postačí vám k tomu magnetická lišta.


Lišta vám pomůže udržovat kuchyň pěkně srovnanou a především bezpečnou. Ostří nože snadno připevníte na lištu. Souprava obsahuje šrouby pro montáž na stěnu. Vaší kuchyni, jsou vždy po ruce, netupí se a jsou bezpečné uložené. U nás na e-shopu můžete využít také exkluzivní nabídku zboží na objednání.


PROVENCE Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup designových samozavlažovacích květináčů GreenSun. Dodá dekorativní vzhled vaší kuchyni. Magnetická lišta na nože , nabízíme délky a 60cm.


Umožňuje rychlé a přehledné odložení kovového kuchyňského náčiní jako jsou. Stačí lištu připevnit na zeď pomocí dvou vrutů a hmoždinek a máte praktickou pomůcku na zavěšení všech kovových nožů. Lišty na nože slouží k bezpečnému odkládání nožů, které přitom stále máte k dispozici.


Omezuje se tak riziko případného poranění a ostří je chráněno před otupením. Lišky na nože jsou praktické. Lišta na nože se velmi snadno připevní na vhodné místo a vnitřní silný magnet na ní vaše nože bez problémů. Tu sa nachádzate: Heureka. Snadno ji připevníte na zeď.


Díky silnému magnetu budete mít své nástroje vždy na očích a připravené k použití. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Lišta je vybavena silnými magnety a výborně se hodí do každé kuchyně. Uloženie nožov v zásuvkách je nepraktické a nebezpečné. Nože sa tam tupia, nepohodlne sa vyberajú a hrozí porezanie.


Riešením je táto praktická magnetická lišta. Jednoducho ju namontujete na stenu a uchytíte na ňu svoje nože. Nabízíme výběr širokého sortimentu za slušné ceny. Vítejte v největším obchodě s domácími potřebami. Ručně vyrobená magnetická lišta na nože vyrobená z krásného masivního dřeva.


Navržené materiály byly vybrány tak, aby uspokojili nejnáročnější zákazníky. Silné magnety jsou vloženy po celé délce ve dvou řadách. Vaše nože odloží tato magnetická lišta. Velmi silné magnety udrží vaše nože bezpečně a přehledně uloženy.


Navíc, tato magnetická lišta je také stylový designový doplněk do každé kuchyně. Moderní vzhled lišty bude dekoračním prvkem každé kuchyně. Chrání ostří nožů před otupením v šuplíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky