středa 10. července 2019

Pulirapid extra

Pulirapid Extra - odstraňuje vodní kámen, špínu a rez. Hravě si poradí s vodovodní baterií, umyvadlem, sprchovým koutem, WC, dřezem nebo sporákem. Navíc díky spreji se jeho aplikace stává ještě.


Odstráňte šetrne, avšak účinne hrdzu, špinu a vodný kameň s čistiacim prostriedkom PULIRAPID Extra ! Do vysokého lesku a bez poškriabanianbsp;čistí povrchy z nehrdzavejúcej ocele a keramické povrchy, plast, sklo, mosadz a meď. Odstraňte šetrně, avšak účinně rez, špínu a vodní kámen s čisticím prostředkem PULIRAPID Extra !

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Súbory Cookies nám pomáhajú poskytovať služby. Ideální na čištění vodovodních baterií, umyvadel, dřezu z nerezu, keramických van, sprchových koutů, skleněných i plastových sporáků, porcelánu i keramiky. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov Cookies.


Majte svoje upratovanie pod kontrolou s čistiacim prostriedkom PULIRAPID Extra , vodný kameň a hrdza nemajú šancu! Prodej pouze osobám starším let. Specialists at the chemist and cosmetics. PULIRAPID EXTRA 5ml podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.

REACH) a Nařízení Komise (EU) č. Ideálny na čistenie vodovodných batérií, umývadiel, drezov z nerezu, keramických vaní, sprchovacích kútov. EXTRA SILNÝ ÚČINEK Neporazitelná kvalita v boji proti vodnímu kameni, rzi a zbytkům mýdla. Použijte na nerezové dřezy a. Tovar už nie je v našej ponuke.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Efektívne odstraňuje vodný kameň, špinu a hrdzu.


Dokonce působí i pod vodní hladinou. Pomáhá odstraňovat bakterie z Vaší toaletní mísy a zanechá ji zářivě. Balení: 12Odstraňuje vodní kámen, špínu a rez.


Leští, rozžiari a dlhodobo chráni nerez. Funguje skvěle, problém by mohl nastat pokud píšete kurzívou nebo používat na kreslení. Nejlevnější e-shop YesParfemy.


Zboží za akční ceny, slevy. Popis: Odstraňuje vodný kameň, špinu a hrdzu.

Extra prostředek na vodní kámen, PULIRAPID , 5ml Odstraní zanesenou špínu z vodovodních baterií, umyvadel, dřezů z nerezu, keramických van, sprchových koutů skleněných i plastových, sporáků, porcelánu i keramiky. Ideální na čistění vodovodních baterií, umyvadel, dřezů z nerezu, keramických van, sprchových koutů, skleněných i plastových, sporáků, porcelánu i keramiky. Upozornenie: Dráždi oči a pokožku.


Vyčistí nejrůznější typy povrchů např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky