čtvrtek 18. července 2019

Sítko na vaření koření

Sítko na vaření koření

Sítko na koření Využijeme při vaření s kořením. Například při svíčkové, rajské omáčce, polévkách. Do sítka vložíme jakékoliv koření , uzavřeme, vložíme do hrnce a poté zase jednoduše vyjmeme.


Sítko na vaření koření

Dávám do něho bobkový list, černý pepř a nové koření. Sítko pak dám do hrnce společně se vším ostatním a díky okům se do pokrmu vyluhuje. Po dovaření sítko zase jednoduše vytáhnu, otevřu a koření vyhodím. Veškeré koření vložíte do sítka a po dovaření pokrmu snadno i se sítkem vyjmete. Nemusíte tak složitě odstraňovat.


Síta na mouku, síta na halušky, koření a další druhy potravin a surovin si můžete vybrat v této části. Všechna síta jsou vyrobena z velmi kvalitních materiálů, které mají dlouhou životnost a velmi snadno se udržují. Jejich tvar i vzhled jsou maximálně funkční a přesně odpovídají způsobu použití. Ceny jsou velmi přijatelné a určitě budete spokojeni.


Sítko na vaření koření

Sítko je možné využít při ochucování nejrůznějších omáček. Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerePravda, tohle sítko na koření je trošku větších rozměrů. Mějte život jednodušší. Oválné nerezové sítko Weis vám usnadní přípravu polévek, omáček a jiných pokrmů.


Již nebudete muset lovit kuličky nového koření nebo pepře z vaší polévky po jednom. Sítko má oválný tvar a je opatřeno řetízkem na zavěšení. Nebaví Vás „lovit“ z hrnce při vaření nebo z vašeho oblíbeného nápoje koření ? Skořici, hřebíček, nové koření , anýz, fenykl, badyán a kousek vanilky. Perníkové koření velmi jemně utlučeme v hmoždíři. Pak koření prosejeme přes sítko.


Roztlučené koření smícháme s jemně nastrouhanou kůrou z jednoho dobře vydrhnutého bio citronu. Tato dávka perníkového koření je určena na půl kg mouky. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Tento plovák je určen pro vaření koření bez nutnosti cezení. Výrobek lze vložit do myčky na nádobí.


A s tímto sítkem na koření můžete jídlo ochutit bylinkami a kořením tak snadno jako nikdy dříve. Velikost sítka lze nastavit. Díky silikonovému závěsu lze sítko snadno upevnit na kraj hrnce obtočením okolo ucha hrnce.


Dvě nerezové části sítka jsou spojeny silikonovým závěsem. Ideální pro přípravu omáček, polévek a jiných pokrmů. Perfektní nástroj pro ochucení vašich polévek, dušených pokrmů a omáček. Nádoba na vaření těstovin v mikrovlnné troubě.


Rychlá a snadná vlastnoruční výroba točené zmrzliny, sorbetu nebo kopečkové zmrzliny. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dota. V této kategorii najdete sítka na čaj a koření.


Sítko na vaření koření

Küchenprofi je německá firma s dlouholetou tradicí. Výrobky této společnosti vám usnadní a zpříjemní každodenní vaření a vůbec nezáleží, jestli jsme profesionální kuchař nebo jen příležitostný uživatel kuchyňského náčiní. Jen maso jsem pekl o cca hodiny déle, ale to záleží na mase a jak to kdo chce. Použil jsem kg masa a celkem kg zeleniny, bohatě stačila na toto množství jedna smetana na vaření 500ml, Nového koření jsem dal kuliček.


Díky za recept, všichni mi to doma pochválili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky