pátek 26. července 2019

Škrabka na brambory profi

Na našich škrabkách můžete škrábat i kořenovou zeleninu. Celokovová škrabka na brambory Victorinox umožňující provádění pohybu souběžně se zpracovávanými potravinami. Odpad je vyhazován přímo do popelnice. Dále je vybavena průhledným krytem, digitálním časovačem, kotoučem, lapačem škrobu a slupek který je umístěný pod zařízením, bezpečnostním spínačem.


Vysoké zástěry ke krku. VICTORINOX škrabka na brambory 7.

Díky ostré čepeli a malé mezeře mezi čepelí a vodicí lištou budou loupané plátky velmi tenké. Stroje pro zpracování, GastroFit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Profesionální škrabky na brambory jsou zároveň škrabkami použitelnými pro škrabání kořenové zeleniny. Do této kategorie také řadíme nabídku lapačů na odpad z loupaných brambor- slupek a škrobu. Pro následnou úpravu oloupaných brambor může být použit ruční lis na brambory pro následnou úpravu brambor.


Pokud však chceme vařit ve velkém, vyplatí se investovat do moderního zařízení šetřícího práci.

Například profesionální elektrická škrabka na brambory stojí i přes sto tisíc, má ale výkon 5kg za. Prodám profi škrabku na brambory , (asi na kg) před dvěma lety repasovaná,. Nový nepoužívaný loupač - čistička na brambory ( škrabka na brambory ). Představuje úsporu v práci s excelentním výsledkem. Profi Plus Malá škrabka , hodně užitku: s WMF praktickou škrabkou očistíte brambory , okurky a mrkve od slupky tak, aby byly zachovány všechny vitamíny ukryté pod ní.


Pohyblivá čepel bez námahy oškrábe i nerovné povrchy. Vyberte si praktické škrabky z naší nabídky kuchyňského vybavení. Nabízím celo nerezovou škrabku zn.


Pokud ale vsadíte na kvalitní švýcarské škrabky Victorinox, jiné už do ruky nevezmete. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Automatické škrabky na brambory. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s tímto sdělením. Za hodinu práce zařízení oškrábe 1kg brambor.


MŠ, ZŠ a dalších gastronomických provozech. KBZ 20L má hmotnost náplně kg, výkonnost stroje je až 3kg za hodinu. Doba pracovního cyklu je až minuty.


Díky ostrému brusnému kotouči a velké nádobě o objemu litrů oloupe tato elektrická škrabka množství kg brambor či kořenové zeleniny během pouhých dvou minut. Elektrická škrabka na brambory oškrabe až kg brambor najednou.

Pokud si u nás objednáte elektrickou škrabku na brambory , odpadne Vám zdlouhavá manuální práce. Oblíbené kategorie - Potřeby na Zabijačku. Mlýnky na maso Řezačky Masa. Cukrářské a pekařské potřeby.


Nože Ocílky Rukavice Zástěry - Koření. Vakuové baličky Vakuové sáčky Sous Vide vařiče. Tescoma Škrabka na brambory PRESIDENT  Škrabka na brambory President značky Tescoma bude praktickým a nenahraditelným pomocníkem každé hospodyňky. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky nádobí.


Doplněno praktickým očkem na zavěšení. Multifunkční loupací nůž od známého výrobce kuchyňských pomůcek Secret of Gourmet je nástroj nezbytný v každé kuchyni. Tato velmi praktická škrabka je při tom výjimečný nástroj, protože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky