čtvrtek 20. srpna 2015

Nerezové hrnce 30 litrů

V nerezových hrncích je možné vařit na plynu, elektrice i na indukční varné desce - pro tento ohřev máme speciální nerezové hrnce na indukci. Hrnec s poklicí ORION GASTRO 30. Velké smaltované hrnce , které podle ohlasů nemají kvalitu jakou měly kdysi a proto je nahrazují právě velké hrnce nerezové.


Samozřejmě nesmíte zapomenout i na gastro kastroly, gastro tlakové hrnce a velkokapacitní smaltované nádobí. Nerez hrnce , Gastro- zařízení pro gastronomii.

Nádoby vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu vhodné pro přípravu potravin, hrnec na vaření piva, nádoba na stáčení medu či jako velké. V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro domácí použití. Tlakové hrnce ) Hodnocení produktu:. Velký výběr značek a velikostí.


Nerezové , smaltované a titanové hrnce na indukci. Pouze prověřené a kvalitní nádobí! Kompletní sortiment české litiny.

Sady nádobí, nerezové hrnce , tlakové hrnce nebo třeba rendlíky, pomalé hrnce i rýžovary nakoupíte na FAVI. U nás najdete nádobí z desítek skvělých e-shopů za nejlepší cenu. Vyberte si veškeré vybavení do kuchyně na jednom místě - na FAVI. V takovém okamžiku můžete jít ještě dál.


Plechové nerezové hrnce větších rozměrů mají tloušťku stěny kolem mm a mohou být opatřeny praktickými doplňky. Mezi ty vyhledávané se řadí například poloviční odklápěcí víko nebo vypouštěcí ventil. Tyto nádoby jsou schopny pojmout až 1litrů. V současné době jsou mezi profesionálními i amatérskými kuchaři velmi oblíbené hrnce s mramorovým nebo keramickým povrchem, které umožňují vaření takřka bez nutnosti použít tuk.


V žádné kuchyni by však neměly chybět ani tradiční tlakové hrnce a klasickou zůstávají hrnce nerezové. Mega - nerezový hrnec l. Astra série je jedna z nejoblíbenějších mezi zákazníky nádobí je určeno speciálně pro využití v hotelích, restauracích, školách, školkách, atd. Nabízíme kvalitní nerezové hrnce , litinové i smaltované sady nádobí s kvalitním nepřilnavým povrchem. Vybírejte z široké nabídky nádobí na Mall. Hrnce vhodné (nejen) k vaření polévek.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Popis: Nerezový hrnec 50l s poklicí nový, určen k profesionálnímu použití. Díky kvalitnímu provedení a žáruvzdorné skleněné poklici je s klidem můžete dát do. Kastrol umožňuje díky širšímu dnu rychlé a rovnoměrné ohřátí obsahu. Pořídíte u nás malé sady hrnců i velké sady hrnců, k dostání jsou nerezové sady hrnců, litinové sady hrnců, hliníkové sady hrnců i smaltové sady hrnců.


Vhodný zejména pro zavařování, ohřev vody apod. Doporučujeme před prvním použitím umýt neutrálním tekutým čistícím prostředkem a opláchnout vodou. Abyste udrželi hrnec bez škrábanců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky