pátek 7. srpna 2015

Termoska 2l

Works just like an oven but cheaper to run. Great for a caravan or motor home. This versatile one-pot 2 litre electric cooker is a cooking superstar! Ideal for everyday use in your kitchen, on holiday in your self-catering cottage, or even on the road with an electric hook- up. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Momentálně přidáváme popisy zboží, pokud máte zájem o tento výrobek a potřebujete o něm více informaci, napište nám. Tescoma termoska s dávkovacím uzávěrem Constant nerez 2l.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Chcete mít kávu či čaj dlouho teplé? Nebo snad svou oblíbenou limonádu vychlazenou několik hodin?


Nerezová termoska na čaj 2l Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje.

Thermos termoska na nápoje 2l. Nerezová vakuově izolovaná termoska na nápoje se stylovým designem. Tělo termosky je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli.


Veľká a kvalitná vákuová outdoor termoska z nehrdzavejúcej ocele s objemom cez 2L so širokým hrdlom od nemeckej značky Esbit. ObjeL Nezáleží na tom, ako ďaleko potrebujete ísť. Dostanete sa tam s dostatkom tekutín vďaka tejto vákuovej termoske s objemom cez litre.


Vyrobená je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Na detské pyré, polievky a pevnú stravu, keď ste vonku alebo na cestách. Súprava obsahuje: nádoby s objemom 2ml, nádobu s objemom 1ml. Dvojitá stena s vákuom pre. Esbit Outdoor nerezová termoska L. Můžete mít dnes od 19:30. Remoska je světoznámý produkt pocházející z České republiky.


Své příznivce si elektrická pečicí mísa získala po celém světě díky úspoře energie i místa a univerzálnímu využití, které nahradí spoustu jiných kuchyňských spotřebičů. Vďaka perfektnej izolácií udrží váš nápoj teplý, alebo studený po dob. Termoska je skvelým spoločníkom na výlety do prírody.

Tvar konvice Vám nabízí možnost využít termosku také při stolování. K naplnění konvice či nalítí nápoje do hrníčku je potřeba povolit h. Termohrnek Termohrnek Objem 470ml, hmotnost 360g, výška 222mm, průměr 73mm, šířka 73mm, vakuová izolace obsahu, tepelná výdrž studeného nápoje hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky