pondělí 24. srpna 2015

Ploutve mares

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Při výrobě ploutve Avanti Quattro Power byl využit patent Mares -čtyřkanálkový systém, patent Mares. Tato technologie a optimální zahnutí ploutve zaručují vysoký výkon a větší tah bez vynaložení většího úsilí.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Ploutve MARES - Heureka. Nabízíme kompletní sortiment a nejnovější kolekce! For orders with a delivery address in a different country, kindly switch to the shop of the respective country. If you switch to the shop of a different country, prices will be recalculated and products which are not available in the selected country will be removed from your shopping cart.


Vždy usiluje o skvělý design a inovativní technologie. Potápějte se s námi, pamatujte, že je nutno ´just add water´! Mares své potápěské ploutve rozlišuje podle počtu odtokových kanálků, kdy vyšší počet zlepšuje efektivitu plavání s menší námahou pro vaše nohy.


Doporučit můžeme Mares Superchannel OH. Zajímavostí jsou pak technické Mares Power Plana, které jsou z kaučuku, nedají se zničit.

Navíc mají negativní vztlak, jsou zajímavé k suchému obleku. Mares AVANTI TRE ANATOMICKY TVAROVANÁ BOTA. Konstrukce kapsy pro nohu zaručuje optimální přenos síly z nohy na list ploutve. V novém provedení s pružinami a vylepšeným listem s vyšší efektivitou kopu. Skvělé ploutve na šnorchlování i do bazénu.


Pásky k ploutvím bez přezek. Děrovaná kapsa na nohu pro snadnější zouvání. Krátký list, ploutve jsou vhodné na cestování. Technologie Channel-Thrust.


Spojují vyzkoušené technologie s novými poznatky. Anatomický tvar botky sedí skoro každému. Tvar listu podobný velrybímu ocasu pomáhá pro lepší přenos síly. Mají velmi pohodlnou botičku, snadno se přizpůsobí tvaru nohy. Výborné na šnorchlování v moři nebo na plavání v bazénu.


Lehké dětské rekreační ploutve Mares. Skladem (ks) Vyměnitelný list ploutve , vhodný pro všechny podmínky. List ploutví není příliš tvrdý. V happy divers jsme tyto ploutve testovali a můžeme tedy z vlastní zkušenosti potvrdit jejich maximální výkon.


Novinka Doprava zdarma Doprava zdarma.

Neohodnoceno Měkké, ergonomicky tvarované botky se stabilizačními boky. Jedná se o ploutve s řemínky (bez přezek), které přidržují ploutev na bosé noze. Mares X-One jsou praktické ploutve určené pro šnorchlování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky