pondělí 24. srpna 2015

Dětský jídelní set s krtečkem

Nádobí se zvířátky zajistí spoustu legrace při napodobování zvuků, které vyobrazená zvířátka vydávají. To, že je to český výrobek, jen potvrzuje jeho kvalitu! Inspirace jako praktický dáreček, ze kterého bude dětem opravdu chutnat.


Tvar Rokoko z Českého porcelánu a. Bytelný porcelán pro každodenní úžití. Na tento tvar se dekoruje originální cibulák z Dubí.

Jídelní sada s oblíbeným hrdinou nejmenších dětí Krtečkem jistě přiláká ke stolu i toho nejzarputilejšího nejedlíka. Set se skládá z hrníčku a hlubokého a mělkého talíře. Jídelní set vyrobený z masivní borovice se skládá ze stolku o rozměrech 51x47x40cm a dvou židliček s výškou 45cm.


Stolek v kombinaci se židlemi vytváří ideální set pro každé. Porcelán pro děti s motivy Malý princ, Pejsek a kočička, Dášeňka. Jídelní set je vyroben z odolného bambusového vlákna, které je biologicky rozložitelné.


Využijí ho děti od roku. Obsahuje 2ml hrnek, 3ml miska, 3ml dvoudílný talířek a příbor v podobě lžičky s vidličkou. Canpol babies Bambusový set nádobí ks je vhodný pro mytí v myčce.

Jídelní stůl a židle v sadě vyjdou levněji, mají jednotný styl a ušetří vám starosti s nákupem. Baleno v dárkové krabičce. Dětská jídelní sada ks Krtek, dárkové balení – Dárková jídelní sada pro děti s obrázky krtečka a jeho kamarádů. Vyrobeno z tradičního českého porcelánu v. Každý produkt je zdravotně nezávadný a certifikovaný. Lehké pro dětské používání.


Potěší nejen jako doplněk domácnosti, ale i jako dárek. Mrkněte na naše dětské porcelánové nádobí, kde určitě najdete ten pravý dětský jídelní set. Suché bazény včetně míčků pro radost těch n. Dětské bavlněné tepláky Gudo nejen na písek. Dětský pisoár v zelené barvě s motivem žáby. Prodáváme bytové doplňky, dekorace, dětský nábytek, fototapety, samolepky na zeď a velmi hezké.


G-Mini Jídelní Židlička Krteček Dětská Jídelní Židle jídelní židlička pro děti cca 6-měsíců (max. 18kg) kompaktní lehký kovový. Set detskych jidelnich veci a veci do kuchyne.


Perfektní místo pro vaše dítko ke hraní a malování nejen v jeho dětském pokojíčku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jídelní židlička Krteček je polohovací,výškoově nastavitelná.

Má odnimatelné pultíky. Materiál je PVC,snadno udžovatelný a omyvatelný. Bob a Bobek,Čtyřlístek, Ferda Mravenec, Jů a Hele, Krteček.


Krteček je dlouhodobě jasně nejoblíbenější hrdina českých dětí, který nepodléhá žádným módním vlnám, Krtek je pro děti prostě jedničkou. Pokojík pro Vás připravil ucelenou nabídku zboží s krtečkovými motivy. Do těch větších je zase nejideálnější klasický set s obdélníkovým stolem, kde budete mít nejvíce prostoru pro pohodlné stolování.


Jídelní set pro osoby je skvělým řešením pro každou rodinu, která si spolu chce užít příjemné společné chvilky u jídla. Vyberte si ten svůj a zažijte nezapomenutelné zážitky. Vybírejte si Jídelní sety podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky