pátek 14. srpna 2015

Drtič ovoce cena

Pro tyto drtiče je používán klasický, léty osvědčený způsob drcení za pomoci drtících šnek. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější a účinnější. Je to malý, skladný, ale výkonný stroj.


Metrák ovoce podrtí za minut. Krouhací nůž je nerezový.

Drtiče na ovoce slouží k drcení tvrdého ovoce jako jsou jablka, hrušky nebo syrové brambory, před jejich lisováním. Pro ruční drtič je používán klasický způsob drcení pomocí válců s hřeby. Použitá nerezová ocel zajišťuje absolutně hygienický provoz, pěkný vzhle velmi vysokou odolnost a také dlouhou životnost tohoto stroje. Způsob drcení je založen na.


Na ocelovém rámu je upevněna plechová násypka a dva silonové válce. Představujeme Vám dřevěný list na ovoce (moštovač). Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo.


Drtič ovoce 20l ruční, česká výroba. Tento drtič ovoce je vyroben z kvalitní kov.

Ty se roztáčí přes ozubená kola otáčením kliky. Tato drtička na jablka je určena k drcení ovoce k moštování pomocí běžné elektrické vrt. Elektrický drtič ovoce má většinou násypku vyrobenou z (potravinářské) nerezové oceli.


Díky tomu je odolnější, s delší životností a hygienický. Oproti ručnímu drtiči vám šetří práci a námahu, protože nemusíte točit klikou. Nejlevnější Nejdražší Abecedně.


Lis na ovoce (ruční) lze využít při výrobě moštů a vín. Lisy mají páku na obě ruce, což je konstrukční drobnost, ale v praxi neocenitelná výhoda při manipulaci s lisem. V naší nabídce naleznete několik variant lisů na ovoce a tak si můžete vybrat ten, který vám bude nejlépe vyhovovat. Tyto firmy vyrábějí vysoce kvalitní zahradní drtiče a jsou špičkou.


Drtiče ovoce získávají z ovoce štávu pomocí drcení. Není potřeba ovoce krájet na menší kousky. Za pomocí našich lisů na ovoce si vyrobte skvělý domácí mošt nebo ovocnou šťávu plnou vitamínů. Zahradní drtiče od českých výrobců jsou vyrobeny z kvalitních kovů a ocely. Upozornění vzhledem k situaci ohledně koronovairu COVID-19: Při převzetí balíku na dobírku, lze platit pouze platební kartou u přepravce.


SHARK FRUIT kW K drtiči dostanete dárek-ochranné brýle. Průměr drceného ovoce do cm. Tubus a drtící ústrojí tohoto vynikajícího pomocníka je vyrobeno z vysoce kvalitní potravinářské nerezové oceli.

Zboží za akční ceny, slevy. Motorový drtič větví do průměru mm. Drcení pomocí bubnové nožové hlavice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky