pátek 21. srpna 2015

Hrablo na snih

Hrablo na snih

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce.


Hrablo na snih

Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení. S naším odolným sněžným pluhem dokážete snadno odstranit sníh a led z příjezdových cest, chodníků i pěšin. Toto hrablo na sníh s jednoduchým, ovšem praktickým designem vám umožní odstranit sníh bez námahy prostým shrnutím, místo abyste se museli namáhat zvedáním a odhazováním.


Připravujete se na zimu a sháníte nástroje na sníh Fiskars za rozumnou cenu? Spolehněte se na náš e-shop Fiskars-shop. U nás najdete velmi praktické a odolné nástroje na sníh Fiskars. Jako všechno ostatní zahradní nářadí Fiskars, i nástroje na sníh je do posledního detailu promyšlené. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Hrablo na snih

Hrabla na sníh skladem. Kvalitní hrablo , které se hodí do všech rodinných domů na úpravu cest a menších ploch. Kolečkové hrablo na sníh s ocelovou tyčí a pracovním záběrem 6cm. Plastový odhrnovač sněhu s kolečky.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Je vhodný pro vrstvu sněhu do cm. Rozměry pracovní části: x cm. Výběr Zahrada a volný ča. Přestavitelné hrablo na sníh s kolečky z žárově pozinkované oceli.


Hrablo na snih

S pryžovou manžetou pro snadnou a tichou práci. Vzduchem plněné pneumatiky pro snadnější pohyb. Velice ochotná a znalá obsluha pana prodavače Babáka, člověk na svém místě. Váha je sice trošku větší,ale to nevadí - alespoň je masivní. To samé plastová lopata hrabla - nekroutí se, materiál je pevný a. Děti s ním mohou dělat to, co je nejvíc baví, a to pomáhat!


Odklízení sněhu je k tomu ideáln. Ergonomické hrablo je praktický pomocník při úklidu sněhové nadílky kolem vašeho domu, chaty či chalupy. Hliníkové lišty na hraně lopaty zaručují jejich delší životnost. Aby vám mohly pomáhat i vaše ratolesti, máme pro ně v nabídce dětská hrabla.


V nabídce taktéž naleznete škrabky a smetáky na auta, aby vás mráz a sníh nezastavily ani na cestách. Pro opravdu tuhou zimu a tvrdý led doporučujeme sekáče na led. Pokud jste na každoroční přívaly sněhu zvyklí nebo vás sněhová nadílka vždycky (ne)mile překvapí, máme pro vás osvědčené pomocníky. Z pohodlí domova promyslete, jestli se vám na úklid sněhu víc hodí hrablo , lopata nebo fréza, pak se teple oblékněte a začněte odhazovat cestičky k domovu. Pokud máte dům, nebo chalupu tak by u Vás určitě nemělo hrablo na sníh chybět.


Potřeby pro úklid a odklízení sněhu: hrabla a lopaty, škrabky ke škrabání ledu na zamrzlých oknech aut, lopatky na posyp solí. Nabízíme také produkty, kde ke škrabce nebo lopatě je přidán také smeták pro důkladné odklizení sněhu. Shrnovač na sníh FISKARS SnowXpert je lehký shrnovač na úklid větších ploch má dlouhé držadlo z ocelové trubky. Většina lidí miluje zimní radovánky na sněhu, ale když krajinu pokryje bílá peřina, znamená to také spoustu práce.


Pracovní část je vyrobena ve stříkacím lisu pro větší stabilititu a nízkou hmotnost. Připravili jsme proto široký výběr nástrojů na odklízení sněhu, jako jsou lopaty na sníh, hrabla a shrnovače, které vám tuto práci maximálně usnadní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky