úterý 4. srpna 2015

Domo do42324pc

Domo do42324pc

Zavařování nebylo nikdy jednodušší. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Domo do42324pc

Tekintsd meg a termék információit. Zatímco teplotu lze regulovat plynule v rozmezí °C až 1°C, časovač nabízí nastavení od minuty až do hodin, případně nepřetržitý chod. Z důvodu bezpečnosti je.


Pára musí nutně unikat ven. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kompoty, marmelády, dětské výživy. Domácí zpracovávání ovoce je opět v kurzu.


Domo do42324pc

Díky zavařování si můžeme uchovat vlastní úrodu po celý rok. Zapomeňte však na zastaralé postupy, s plně automatickým zavařovacím hrncem Domo připravíte zavařeniny na zimu bez. Tento tradičný spôsob uchovávania potravín je stále veľmi obľúbený.


Dál už hledat nemusíte! Máte na zahrádce velkou úrodu a přemýšlíte, co s ní? Kompóty, marmelády, detské výživy. Domáce spracovávaní ovocia je opäť v kurze.


Vďaka zaváranie si môžeme uchovať vlastnú úrodu po celý rok. Zabudnite však na zastarané postupy, s plne automatickým zaváracom hrncom Domo pripravíte zaváraniny na zimu bez problémov aj ako úplný začiatočník. Plně automatický zavařovací hrnec s LCD displejem, díky kterému lze plynule a přesně nastavit teplotu a čas. Smaltové provedení zajišťuje dlouhou životnost a umožňuje používat přístroj na svařené víno i jiné horké nápoje. V zavařovacím hrnci Domo můžete zavařit kompoty, džemy, zeleninové směsi.


Súčasťou je aj praktický na modro podsvietený displej. Na termostate pohodlne nastavíte. Tento zavařovací hrnec je vhodný také sterilizaci ovoce i zeleniny a díky odnímatelnému bočnímu kohoutu a záslepce otvoru kohoutu ho můžete využít i pro přípravu horkých nápojů, guláše a jiných omáček. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost.


Domo do42324pc

Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. LCD display je velký a modře podsvícený, takže tě vždy bude informovat o všem, co potřebuješ vědět. Naši pracovníci se Vám budou snažit.


Plynulé nastavení teploty od 30°C do 100. Největší elektro outlet v ČR. Nové elektro s nejnižší cenou na trhu. Vylepšená verze s přesným hlídáním teploty.


V hrnci jsou nepatrné dva škrábanečky, viz foto. Na prodej komplet v originálním obalu. Tento výrobek má nepatrně poškozenou přepravní krabici, 1 stav, nový, nepoužitý, záruka měsíců, proto ta cena ! Pouze 1ks za tuto cenu !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky