pondělí 10. srpna 2015

Sklenene dozy na potraviny

Sklenene dozy na potraviny

Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny , ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze. Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. Dózy ponúkame z niekoľkých druhov materiálov. Veľmi žiadané a elegantné sú dózy vyrobené zo skla.


Dózy ako praktický pomocník na uchovávanie potravín ušetria miesto a svojim designom sa stanú taktiež vkusným doplnkom každej kuchyne. Vyberajte si Dózy na potraviny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla.


Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé. Ideální je těsnící víčko dózy, které zamezí přísunu vzduch ke skladovaným potravinám a tím prodlouží jejich trvanlivost. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nespornou výhodou skleněné hermetické dózy LINA 1ml je použitelnost prakticky na všechny potraviny , ať už je to koření, těstoviny či cukr.


Sklenene dozy na potraviny

Skleněná dóza má těsný dekorativní uzávěr. Dóza je dodávána v mixu barev, průměr dózy cm. Uchovejte své jídlo čerstvé a lahodné s našimi skleněnými dózami na potraviny ! Tyto krabičky na potraviny , vyrobené z průhledného borosilikátového skla, vydrží extrémní změny teploty až 5℃ bez rizika prasknutí nebo roztříštění a. Sklenené dózy na potraviny WMF obsahujú odkvapkávacie mriežky pre uchovanie potravín v suchu a pre ich dlhšiu trvanlivosť. Balenie obsahuje dózy z odolného skla s vekom pre uzavretie bez prístupu vzduchu. Vhodné do umývačky riadu, chladničky, mrazničky.


Sklenená nádoba na potraviny značky Tefal MASTER SEAL GLASS umožňuje nielen uchovávanie a prevážanie potravín, ale aj pečenie v rúre. Použité kvalitné borosilikátové sklo je nárazuvzdorné, odolné vysokým teplotám s dokonalou distribúciou tepla. Neobsahuje BPA a je 1 hygienické, vhodné do umývačky. Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě.


Sklenene dozy na potraviny

Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Dózy na potraviny ponúkame z niekoľkých druhov materiálov, v ponuke nájdete ako materiály tradičné, tak aj moderné v designovom prevedení. Spomenúť možno napríklad plechovky s rozličnými motívmi, sklenené dózy s plastovými alebo drevenými viečkami, keramické dózy, celosklenené výrobky alebo dózy drevené. Chceme, aby byly nádoby na potraviny pěkné a přitom pevné a odolné.


A taky abychom na první pohled věděli, co v nich máme. Perfektním řešením jsou skleněné dózy. Ty splňují všechny požadavky a vypadají skvěle schované v kuchyňské lince, ale i vystavené na policích.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. LockLock dóza na suché potraviny o objemu litru je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Tato dóza je určena ke skladování suchých potravin, které v ní díky těsnicímu víčku vydrží déle čerstvé.


MEDITERRANEO Dóza na potraviny 5l s dávkovačem - Carlo Giannini. Moderní skleněné dózy s vzduchotěsným a vodotěsným uzávěrem vynikající pro uložení pokrmů, jejich přenášených a ohřívání v mikrovlnné troubě s nasazeným víčkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky