středa 19. srpna 2015

Akt 8130 ne

Vpředu desky je umístěno dotykové ovládání, na kterém jsou i světelné kontrolky, které uživatele upozorňují o stavu plotýnek, zda jsou po vaření ještě horké a nebo už mají bezpečnou teplotu. Star ★ Stars ★ Stars ★ Stars ★ Stars not rated. A kivitelezését tekintve ez egy keret nélküli változat. Alacsonyabb árkategóriába tartozik, így speciális funkciókkal is ennek megfelelően rendelkezik. Je vybavena rychlovarnými plotnami, z nichž kulatá dvojitá slouží pro vaření v hrncích různých průměrů.


Dotykové ovládání je umístěno vpředu desky a zajistí rychlé a příjemné nastavení. Ft Önálló érintőszenzor vezérlésű kerámialap, 58cm széles, főzőzóna (1bővíthető), digitális teljesítménykijelző, programozható időzítés, maradékhő kijelzés, gyermekzár, max. Pre vaše komfortné varenie sú k dispozícii varné zóny, z toho jedna je dvojitá pre objemnejšie hrnce. Whirlpool Főzőlap boltok, képek. A maradékhő kijelzővel sosem fogod magad többé megégetni.


Honlapunk azért használ sütiket, hogy fokozza a felhasználói élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Jelenleg csak áruházban átvehető Terméklekérdezés Kosárba. A raktáron lévő termékek tényleges száma napközben mutathat elt. Dvojitá zóna Nastavení zóny podle rozměrů vašeho hrnce.


Naprostá všestrannost využití varné zóny jak pro malé, tak velké nádoby – nastavení pro rozměr vašeho hrnce upravíte jediným dotykem. A főkapcsoló használatával egyetlen mozdulattal kikapcsolhatja a főzőlap összes főzőzónát. A készülék jelez a beállított idő leteltekor. Kijelzi, hogy a főzőzóna még meleg-e, vagy már kihűlt.


Ovi kolačići obično imaju datum isteka daleko u budućnost i tako će ostati u vašem browseru, dok ne isteknu, ili dok ih ručno ne izbrišete. Sklokeramická varná doska s elektronickým dotykovým ovládaním. Koristimo trajne kolačiće za funkcionalnosti kao što su “Ostanite prijavljeni”, što korisniku olakšava pristup kao registrovanom korisniku.


Takođe koristimo trajne kolačiće da bi bolje. W energiafogyasztás Szegély nélküli kivitel Feszültség: 230V Max. Hasonlítsa össze az árakat! Chcete vedieť, či je cena 173. Dál už hledat nemusíte!


Digitális teljesítménykijelző Programozható időzítés Maradékhő kijelzés Gyermekzár Max. Optimálne umiestnené štyri varné zóny umožňujú varenie na všetkých zónach naraz. Varná doska je vybavená indikátorom. Cenově maximálně atraktivní sklokeramická varná deska se čtyřmi zónami v bezrámečkovém provedení.


Ovládání u tohoto modelu je přitom řešeno dotykově, což podtrhuje jeho celkově moderní styl. Lastmanuals oferece um serviço socialmente orientado de compartilhamento e pesquisa de manuais relacionados ao uso de hardwarfe e software: guias de usuário, manuais de proprietário, guias de início rápido, planilhas técnicas. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Je vybavená rýchlovarnými platňami, z ktorých guľatá dvojitá slúži pre varenie v hrncoch rôznych priemerov.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Naši pracovníci se Vám. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů.


Tento e-shop získal dostat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky