pondělí 8. května 2017

Prosklená lednice liebherr

Your parter for innovative products and reliable service. Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Kvalitní a robusní řada chladniček Ideální pro intenzivní využití a náročný komerční provoz.


Proto jsou prosklené lednice ideální pro gastronomické podniky, do restaurací i obchodů. Prosklené lednice jsou odolné k poškození nebo poškrábání. Jakou má prosklená lednice spotřebu energie?

Spotřeba energie se odvíjí od energetické třídy, do které je prosklená lednice zařazena. Vybírat můžete modely z nejúspornější kategorie A až po méně úspornou třídu C. Informace o spotřebě energie a dalších důležitých parametrech vyčtete z energetického štítku. Výhodná chladící technika. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice , mrazáky, výrobníky ledu či vitríny.


Nabízím profesionální prosklenou lednici zn. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Liebherr prosklená lednice pultová FKv 5Premium. Police jsou stabilní, lze na ně pokládat i těžší váhy, nosnost každé police je až kg. Díky této nosnosti se jedná o ojedinělý produkt na českém trhu.


Prosklená lednice se skvěle hodí i do náročného gastroprovozu. Vlastnosti: provedení nerezové opláštění prosklené dveře vnitřní prostor p. Leading manufacturer of construction and mining equipment. Značková prosklená chladnice.


Velká chladící schopnost - rychle vychladí celý prostor. Lednice s prosklenými dveřmi pro profesionální použití. Horizontální LED osvětlení. Inzerát byl odebran z oblíbených. Dlouhotrvající zkušenosti se odráží v mnoha praktických detailech, které jsou obsaženy v našich spotřebičích – takových, které poskytují skutečné přínosy pro každodenní použití.


Provozovny jako: restaurace, jídelny, profi kuchyně, fast foo obchody s potravinamí, ře. Lednice vyšší energetické třídy bývají obvykle dražší na rozdíl od chladniček nižší třídy. Při investici do chladničky nejvyšší energetické třídy se vám za tuto dobu. VHODNÁ I NA PŘEPRAVKY viz.


Velká profesionální značková chladnice LIEBHERR o objemu 4litrů. Chladnice byla pouze vystavena na předváděcí firemní akci.

Chlazení dynamické pomocí vnitřní ventilátoru s koncovým spínačem otevření dveří (dá vypnout). Vnitřní osvětlení (dá vypnout). Možná záměna dveří na opačné otevírání.


Prodám zánovní prosklenou lednici zn. Obsah lednice cca 380L. Lednice má dynamické chlazení,vnitřní osvětlení i osvětlení reklamní plochy.


Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme. Přestože od lednice nečekáte velkou hlučnost, je třeba si uvědomit, že lednice běží neustále, takže v případě, že je umístěná v kuchyňském koutě, měli byste tento parametr zohlednit a na energetickém štítku se zaměřit i na hlučnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky