středa 17. května 2017

Test vysavačů

Test vysavačů

Na začátku je nutno říct, že pokud je robotický vysavač to, co hledáte, můžete rovnou přejít na Test robotických vysavačů , kde se jim věnujeme velmi dopodrobna. Robotický vysavač je moderním a užitečným pomocníkem v domácnosti, klasický vysavač ale nahradí jen stěží, ačkoliv vám prodejci budou často tvrdit opak. Jedná se o test vysavačů pro tento rok. Jednotlivé modely vysavačů z tabulky výše si popíšeme a řekneme si jejich výhody a případné nevýhody.


Zohledněte, jestli ho nebudete muset všude přenášet přes práh, případně nosit do patra, pokud třeba bydlíte v rodinném domku a podobně. Protože trh s nimi je široký, přinášíme také rady a tipy, jak vybrat vysavač. Dva zřejmě nejdůležitější parametry, které se vysavačů týkají – a dost často se taky pletou nebo zaměňují. Příkon označuje spotřebu elektrické energie, výkon (u vysavačů konkrétně sací výkon) pak pracovní účinnost. Velmi zjednodušeně by se dalo říct, že vyšší příkon obecně značí vyšší výkon.


Uvnitř sáčkových vysavačů najdeme papírový či látkový sáček na prach. Ten zároveň plní funkci dalšího filtru, u bezsáčkových vysavačů je z tohoto důvodu potřeba klást větší důraz na kvalitní filtraci. Sáčky také údajně lépe zadržuj chlupy domácích mazlíčků, aby se nedostaly do motoru vysavače. Testy vysavačů – vítěz testu nejlepších vysavačů (bezsáčkových, ručních, tyčových, multifunkční) Hledáte, který vysavač je vítězem testu.


Přečtěte si hodnocení nejlepších vysavačů dle německého Testberichte. Má to své důvody, kterých je skutečně mnoho. Uvnitř tohoto pomocníka se nachází extrémně účinný filtr, jenž ze vzduchu odfiltruje až 9procent nečistot. Podle výsledků Test Magazínu se k nejlepším řadí tři modely vysavačů.


Test vysavačů , který vám přinášíme – vám pomůže se rozhodnout a porovnat vysavače v různých kategoriích. Ať už e-shopy nebo kamenné prodejny jsou plné vysavačů a právě proto vám přinášíme objektivní testy vysavačů a informace o nich. Věříme, že vám s výběrem pomůže náš test. Do laboratoře jsme poslali modelů od českých i zahraničních značek. Zkoušeli jsme, jak si poradí s různými nečistotami, kolik toho zvládnou na jedno nabití nebo například to, zda je k něčemu malý ruční vysavač.


Test vysavačů

U ručních vysavačů se nejčastěji setkáte s modely s Li-Ion baterií. Velkým problémem tohoto typu zařízení je jejich pracovní doba – ačkoli standard je kolem min až min, existuje mnoho zařízení, která mají již po minutách vybitou baterii. Praktické řešení dvou vysavačů v jednom vám umožní úklid drobných nečistot pomocí ruční varianty, na větší plochy zase oceníte možnost vysávání ve stoje. Zmínit musíme i dvě úrovně výkonu. Velmi dlouhá provozní doba až minut bezpečně poslouží na důkladný úklid středně velkého bytu.


Chytré hodinky a náramky jsou hit. Nezaujatý test sáčkových vysavačů a velký průvodce před nákupem s radami jak vybrat nejlepší vysavač, který skvěle vysává. Jak v testu obstály značky Rowenta, Miele, ETA, Sencor a další?


Test vysavačů

Náš test a porovnání vysavačů na sklo vyhodnotil jako nejlepší vysavač na okna v poměru cena výkon model Kärcher WV Premium Years Edition. Jak již název napovídá, jedná se o limitovanou edici v žlutočerném provedení. Ať se nám to líbí nebo ne, bez vysávání se v domácnosti obejdeme jen stěží. Proto pro vás pravidelně připravujeme testy klasických vysavačů se sáčkem i bez nich, robotů nebo tyčových vysavačů. U všech nás zajímá sací výkon.


Vysávání zkoušíme na koberci, různých typech podlah, v rozích i spárách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky