úterý 24. září 2019

Markéta pavleje

Markéta pavleje

Markéta Pavleje : Markétka je úžasná osůbka, pomohla mi nebát se experimentovat a užívat si vaření. Vyzařuje z ní pohoda, která je nakažlivá. Rodným jménem Markéta Šimrová. Začínala v časopisu ELLE jako vizážistka.


Ačkoli se sama nerada líčí, pracovala téměř se všemi celebritami a modelkami. Její cit pro malování, líčení a výtvarné umění vůbec můžete posoudit nejen v módních časopisech, ale i na fotografiích k blogu o vaření. Když ji potkáte, dýchá z ní klid a skromnost. Když se díváte na její blog Kitchenette. Svůj Kitchenette založila před čtyřmi lety na mateřské s dcerou, dnes čeká třetí dítě.


Nechávala jsem tuto kategorii dlouho prázdnou, protože jsem si sama potřebovala ujasnit, o čem tento blog přesně je a bude. Co vlastně je můj Kitchenette a pro koho to tu píšu, jakým způsobem budu věci sdílet s Vámi a taky jaký to má smysl. Blog plný barev, zdravých, moderních, dětských, sous vide, video i tradičních receptů, mnoha inspirace a lásky k vaření.


Markéta pavleje

Najdete zde nápady, tipy a třeba i chvíle odpočinku a relaxace při listování krásnými stránkami plnými lákavých fotogarfií. Jsme obcho který vznikl z naplněného snu, velké lásky k vaření a také aby plnil sny další. Marketa studied graphic arts before before embarking on a 10-year career as a sought-after make-up artist.


But her passion for cooking and food led her to food photography and food styling, which she showcases in her popular blog, Kitchenette. Mezi českými food blogery a blogerkami přímo zazářila profesionálními fotkami, čistým stylem a grafickou podobou blogu. Domů většinou kupuji pohanku celou lupanou nebo lámanku. Dají se z nich dělat různá rizota a nebo se taky skvěle hodí do polévky. A protože je pohanka opravdu zdravá a celkem významná na složení některých látek, vložím vám sem text, který jsem psala u receptu na Pohanku s hlívou ústřičnou na bílém víně.


Markéta pavleje

Nadýchaný a vláčný indický chléb Kulcha z těch nejzákladnějších surovin, jak to s chleby bývá, určitě stojí za zkoušku. Budete ho moci servírovat například s Baba Ganoush, Mungovým či tradičním Hummusem nebo jej naplnit trhanými líčky či jiným masem s tamarindovou omáčkou. You can add or change photos at Pro. Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné. Pavleye is an international full service boutique production house for film, photography and special art projects based in Prague.


Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek. Nejnovější Nejpopulárnější. Domácí kuchyně Obrácený hruškový koláč. Miluje vaření, vymýšlí recepty, píše blog, vydala kuchařku, ale je i maminkou dvou dětí, které jsou pro ní při práci velkou inspirací.


O tom, jak její kuchařka vznikala, který řezníkKeep. Neobyčejná kuchařka přátel, bloggerů a gurmetů, které spojilo jídlo, zachycuje deset jedinečných setkání Gastrokroužku. Najdete v ní nejen vymazlené recepty ze všech akcí, ale také inspiraci, jak si užít život společně s přáteli a dobrým jídlem. Za všechno může Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a Listování. Těšit se můžete na recepty bloggerů Markéty.


A taky pracující matka tří dětí, která momentálně řeší to, co většina z nás – jak to najednou se všemi členy domácnosti doma pohromadě zvládnout a nezbláznit se. Pro Forbes popsala, co se jí a její rodině v tomto směru osvědčilo. Současné dny se zapíší do historie. Podzimní recepty Markéty Pavleje s portským vínem.


Sychravé a krátící se dny nás zahání do našich domovů a po parném létě opět začínáme experimentovat v kuchyni a vyhledáváme chuťově rozmanitější pokrmy. The original book, which is a complete work of the author (texts, photographs and food styling by Marketa produced by herself), offers you classic meals, a bit of exotics, a lot. Marketa Pavleje with his feelings and passion for his friends and loyal supporters.


To je nerozlučná dvojka. Co když ale myslíte na zdravý životní styl? Ani tehdy bez mlsání být nemusí. Pošlete je na kurz Markéty Pavleje , která jako máma tří dětí přesně ví, co milují i co jim prospívá, a naučí i ty vaše, jak si připravovat a vychutnávat opravdu zdravé sladkosti.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky