středa 25. září 2019

Mechanický zametač orion

Mechanický zametač s holí je určen pro běžný úklid všech typů podlah. Nečistoty zůstávají v zásobníku, který stiskem při čištění vyklápíme. Součástí je kartáček na vyčesávání nečistot. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Súčasťou je kefka na vyčesávanie kief. Uživatelské hodnocení a recenze na Koště a smeták Orion Quick Floor mechanický zametač 1cm. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Pomocí ORION QUICK FLOOR snadno uklidíte všechny typy podlah ve vašem bytě či domě. Ty přitom zůstávají v zásobníku, který velmi lehce vyklopíte. Pomocou ORION QUICK FLOOR ľahko upracete všetky typy podláh vo vašom byte či dome.


Tie pritom zostávajú v zásobníku, ktorý veľmi ľahko vyklopíte. Vhodný na všetky typy podláh. Disponuje tromi kruhovými a dvoma bočnými kefami. Je vyrobený z kvalitného kovu. Celková dĺžka zametača je 1cm.


Materiál: kov, plast, guma. Rozměr spodní části zametače: 23x16xcm. Orion mechanický zametač Bristle je určen pro běžný úklid všech typů podlah a stane se praktickým pomocníkem každé hospodyně. Internetový obchod Spotel. Specifikace:délka tyče je 115.


V dolní části má rotační kartáče, které pohybem vpřed i vzad ukládají nečistoty do plastového zásobníku. Má nastavitelnou teleskopickou rukojeť. Zametač vhodný na všechny typy podlah. Není hlučný a nepotřebuje ke svému provozu.


Nepotřebuje elektriku, je lehký, skladný a má jednoduché a rychlé vysípání zameteného smetí. Je ideální pro rychlý úklid všech typů podlah. Tento zametač všem 1 DOPORUČUJI! Není nutno jej nabíjet ani za sebou nebudete tahat elektrický kabel.


Pohodlně se s ním pracuje a navíc ušetříte za energii. S vylepšenými třemi kruhovými kartáči a dvěma gumovými kartáčky pro maximální výsledek. Oceníte ho najmä pri potrebe rýchleho odstránenia smetí, alebo iných nečistôt.


Rychlošlehač na mléčnou pěnu se sítkem pro přípravu pěny do kávy typu latté, cappuccino nebo macchiatto a jiné. Výborně se hodí na přípravu ledové kávy - i pro ty, kteří mají raději kávu bez mléka - instantní kávu a studenou vodu promění v neodolatelné ledové kafe s výbornou hustou pěnou. Drvič ľadu – drviaca komora, kovové nože, obsah 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky