čtvrtek 19. září 2019

Tvořítko na led s víčkem

Recenze na formy na led. Formy na led podle zkušeností ostatních. Forma na led kostek s víčkem. Tvořítko na led s víčkem. Pomocí tohoto tvořítka vytvoříte klasické kostky ledu pro použití do studených nápojů a míchaných drinků.


Díky ledu udržíte Váš nápoj déle chladný. Víčko zabraňuje vylití vody při plnění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vynikající pro přípravu ledových kostek, opatřeno pružným dnem pro snadné vytlačování. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. Inzerát Silikonové tvořítko , forma na led , s víčkem - nové v okrese Děčín, cena 89Kč, od mushrooooms na Sbazar.


Plast, různé barvy, s víčkem , 26x5x3. S formou na led Master Seal Fresh bude každá příprava ledových nápojů a tekutých pokrmů hračkou! Díky měkkému silikonu na dně formiček půjde led dobře vyndat z formy. Materiál: plast, silikon.


Rozměry: 25×5×cm. S vloženými dekorovacími disky budou lívance a smaženky zdobeny motivy srdíčka, hvězdičky, květinky a smajlíku. Formičku lze do mrazničky uložit v jakékoliv poloze.


TESCOMA tvořítko na led myDRINK, kuličky. Stačí nalít vodu do formy otvorem ve víčku, zavřít a vložit do mrazáku. Opatřeno vodotěsným víčkem pro snadné přenášení naplněného tvořítka a jeho uložení do mrazničky v libovolné poloze.


Měkký silikon na dně formiček umožní jednoduché vyjmutí ledových kostek z formy. Formičky ve tvaru srdíček v různých barvách udělají radost nejen dětem, které studený nápoj s chutí vypijí. V letních měsících Vás osvěží nápoje s kuličkami ledu.


Pro pro snadné uvolnění ledu je forma vyrobena z prvotřídního pružného silikonu. Proto se tvořítko na led COOL DOWN postará o skutečně cool zásobu ledu. Je vyrobeno z flexibilního silikonu, prokáže své služby jako spolehlivé a robustní tvořítko na led , se kterým se tak snadno zachází, ale zároveň je vhodný i do myčky nádobí. K dostání v dalších variantách. Hygienické: jednotlivé kostky ledu jdou velmi snadno uvolnit.


Formu na led používejte pouze v lednice nebo mrazničce. Nerozbitné, vyrobené z pružného materiálu. Popis: Všechna pouze ležela v mrazáku, max.


Díky víčku je vkládání do mrazničky bezpečné a pohodlné. Máte v mrazničce málo místa? Silikonová tvořítka na led s vodotěsným víčkem můžete do mrazničky vkládat v libovolné poloze!


Z tvořítek na kuličky, kostky, karetní symboly, ale i diamanty a kostky XXL totiž vodotěsným víčkem neunikne ani kapka vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky