úterý 3. září 2019

Vysavač s turbokartáčem

Vysavač s turbokartáčem

Extrémně tichý, výkonný vysavač s vysokou energetickou účinností hravě zvládne jakýkoliv povrch. Tohoto jedinečného pomocníka ocení nejen alergici ale i majitelé domácích mazlíčků. Klepač je určený k čištění hloubkových nečistot v koberci, jako je zašlapaná špína, prach a zvířecí chlupy. Pokud tedy máte dům celoplošně vybaven koberci, vysavač s klepačem je jasnou volbou.


Příznivce osvědčené klasiky nezklamou dobře známé vysavače s hadicí, ať už se sáčkem či bez něj. Vysavače ETA jsou tu pro každého. Sáčkové vysavače nabídnou maximální výkon a efektivní zkrocení všech nečistot, bezsáčkové vysavače se pak pyšní vysoce účinnými filtry a možností vysávat i bez nutnosti dokupovat náhradní sáčky. Bezsáčkový vysavač Sencor SVC 5VT, s novým cyklónovým systémem čtvrté generace, který dokonale odděluje prach od vzduchu už na prvním stupni filtrace. Nechybí ani klasické příslušenství.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. LED osvětlením - odstraňuje vlas. Jak vybrat ruční vysavač. Ruční vysavač je praktický pomocník při vysávání drobnějších nečistot, s jehož výběrem vám právě pomůžeme.


Seznámíme vás se s důležitými parametry, které byste při výběru měli znát. Bezsáčkový vysavač s turbokartáčem vhodným na zvířecí srst a vybavený filtrem HEPA 1 který se postará o čistý vzduch ve vaší domácnosti. Sílu sání můžete regulovat podle vysávaného povrchu, přičemž v pohybu vás nebude nic omezovat – hmotnost vysavače Dirt Devil Rebel Total je jen kg a jeho. Uvažujete o koupi ručního vysavače SilverCrest z Lidlu ? Pročítáte recenze a zajímává vás jestli vysavač z Lidlu zvládne nasát všechnu vodu z rozlité sklenice? Sáčkový vysavač s turbokartáčem , štěrbinovou a kartáčovou hubicí a dalším příslušenstvím pro vysávání různých typů povrchů v domácnosti.


Akční rádius o délce m spolu s desetimetrovým napájecím kabelem umožní dosáhnout vzdálenějších míst bez přepojování kabelu. Uklidíte dům s tvrdými podlahami, koberci, auto, sedačku po domácím mazlíčkovi, kuchyni po dětech, pavučiny pod stropem - vysajete prostě všechno, co budete potřebovat. Dirt Devil Infinity AC Plus tak umožňuje čistý úklid bez zašpinění, jehož výsledkem je svěží vzduch d. Proč jsme si koupili ruční vysavač SilverCrest z Lidlu. Do rukou se nám ve stejnou dobu dostal akční leták s ručním vysavačem ETA a leták Lidlu. Je to vysavač jak na klasické vysávání, tak na ruční vysávání drobků kolem kuchyňské linky a to vše díky odnímatelné ruční jednotce.


Vysavač s turbokartáčem

Bezsáčkový akumulátorový tyčový vysavač značky Klarstein s přívlastkem TurboHybrid je všestranným spotřebičem do každé domácnosti. Výkon lze regulovat ve dvou úrovních. Celkový sací výkon vysavače je 1W.


Podlahový vysavač s turbokartáčem a filtrem pro pohlcování pachů, ideální pro milovníky zvířat. Jeho součástí je stojan s integrovaným systémem nabíjení, který dosáhne plného nabití Li-ion akumulátoru během hodin a umožní tak minut nepřetržitého provozu bez zbytečného kabelu. Snadné vyprázdnění nádoby na nečistoty a držák na stěnu zajistí pohodlné použití.


Přepínatelný motorový kartáč. Tyčový vysavač je zajímavou alternativou k běžnému vysavači s hadicí. Při vysávání s ním se nemusíte příliš ohýbat a skladování je díky jeho svislému tvaru také jednodušší. Poradíme vám, jaký tyčový vysavač si vybrat, jakých parametrů si při výběru všímat, a které jeho funkce by mohly být pro vás.


Měkké podlahy (koberce) vyžadují velmi výkonný vysavač (záleží však i na typu koberce a délce vlasu koberce). Pokud máte domácí mazlíčky, neobejdete se bez vysavače s turbokartáčem ( vysavač s robotickým kartáčem), který si poradí s chlupy vašeho pejska nebo kočičky, i když budou zašlapané do koberce. Nový bezdrátový tyčový vysavač X-PERT ESSENTIAL 2s vestavěným motorizovaným turbokartáčem účinně odstraňuje prach ze všech typů povrchů. Osvětlení LED pomáhá při vysávání slabě osvětlených míst a plochá hubice vklouzne i pod nízké kusy nábytku.


Vysavač s turbokartáčem

Díky pokročilé cyklonové technologii, která zajišťuje lepší separaci prachu ze vzduchu, má vždy. Udává se v kWh a odpovídá množství energie, které vysavač spotřebuje za rok, když s ním průměrně jednou týdně vysajete podlahu o ploše průměrného bytu, tedy m2. Tento údaj je velmi užitečný, pokud si chcete spočítat, kolik vás přibližně bude používání vysavače ročně stát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky