středa 18. září 2019

Programovatelný robot pro děti

Programovatelný robot pro děti

Ring:bit V- Micro:bit výukový robot pro děti. Ringbit je chytrý programovatelný robot pro děti založený na mikropočítači Microbit. DIY robota sestavíte během pár minut a pak může začít zábava a poznávání nových věcí! Codey Rocky - programovatelný výukový robot pro děti.


Codeybot - programovatelný robot. Malý robot s velkými možnostmi! Codeybot je hračka pro kluky a holky a zároveň programovatelný robot , se kterým se děti naučí základům programování. Nemusíte patřit zrovna mezi šestileté školáky, aby vás zaujal multifunkční, všemi mastmi mazaný robot C. Vědecká sada, která vás seznámí se základy robotiky.


Sestrojte si svého vlastního robota. Budete jej moci programovat a vyzývat kamarády k napínavým hrám a soutěžím. Pro vyřešení tohoto úkolu a usnadnění práce dospělým bylo během posledních let vytvořeno mnoho softwarových aplikací a služeb. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Roboti pro děti skladem.


Made, ALBI, Vtech a dalších. Základní pochopení a úvod do světa IT, elektromechaniky a robotiky zajistí robotické hračky. Rozvíjí technické znalosti a dovednosti, jsou vhodné pro děti i pro dospívající. Umožňují propojení smyslu pro logiku s intuicí a dávají dětem. Programovatelné hračky se stanou skvělým parťákem každého nadšence do IT.


Ten je propojen pouze na kolečka. Na zádech má robot umístěnou plastovou oranžovou krabičku, do které se vejdou přesně čtyři AA tužkové baterie. Prvním úkolem pro děti je ovšem současně také první jejich hra. Jednoduchá robotická hračka Cubetto podporující výuku základů programování a logického myšlení bez použití počítače (screenless). Děti vidí co programují a mohou tak hledat a opravovat případné chyby.


Nabídka dětských robotů i pro menší děti. Hitem Vánoc jsou obvykle roboti. Máme roboty, kteří se sami pohybují, mluví, ovládají se. Tiny je robot pro nejmenší děti vyrůstající v digitálním věku. Tiny je propojen s kódovacím perem, které supluje ovládání robota a děti si zároveň díky němu procvičují logické myšlení a své schopnosti řešit problémy.


Díky kódovacím kartám a různým kódovacím blokům přináší mTiny počítačové. Můžete jej rovněž programovat v jazycích Scratch a Swift (aplikace Playground pro IoS). Vybrali jsme jich více než dvacet a seřadili je od těch nejjednodušších pro nejmladší děti až po bastlířské sady pro pokročilé fandy elektroniky. Některé z doporučovaných stavebnic zatím nenajdete v českých e-shopech.


Jedná se ale o velmi pozitivně hodnocené výrobky, které jsou v zahraničí úspěšné, proto by. Experimentální sada, která děti zábavným způsobem seznámí se základy robotiky. Budou si moci sestrojit vlastního robota a pak programovat jeho pohyb.


Máte aktivovaný filtr, nezobrazí se Vám všechny produkty, ale pouze ty, které odpovídají nastavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky